Annonce
Kerteminde

Vej spærret i over en time: Overhalingsuheld skyldes formodentlig narko eller alkohol

Foto: Local Eyes


Annonce

Munkebo: Et alvorligt uheld søndag eftermiddag klokken 16.27 på Munkebovej lige efter krydset mellem Munkebovej og Kølstrupvej skyldes en overhaling fra en formodentlig narko- eller spirituspåvirket 21-årig mand.

Det fortæller vagtchefen ved Fyns Politi søndag aften, hvor Munkebovej er ryddet og igen åben for trafik i begge retninger, efter al trafik i over en time var spærret i begge retninger, da der var knust glas i et større område samt en teknisk fastklemt i en af bilerne.

Den fastklemte var den 21-årige mand, som forårsagede uheldet ved at foretage en overhaling, som resulterede i et sammenstød med en modkørende bil med en 55-årig mand, som var alene i sin bil.

- Den unge mand kørte på Munkebovej i østlig retning og foretog en overhaling, hvor han rammer en modkørende. Den unge mands bil punkterede på begge bagdæk, fik trykket fronten, mens et fordæk faldt af. Efterfølgende sad han fastklemt i bilen, men da han kom fri, viste det sig heldigvis, at han ikke var kommet alvorligt til skade. Det er dog mistanke om, at han var narko- eller spirituspåvirket, derfor blev der taget en blodprøve på OUH, som vi afventer svar på, siger vagtchefen.

Til at begynde med blev det meldt ud, at fire biler var involveret i uheldet, men vagtchefen fortæller, at de to øvrige køretøjer formentlig blot er blevet ramt af knust glas og stumper fra de to forulykkede biler.

- De to øvrige biler har sandsynligvis undveget de to forulykkede biler. Jeg kan i hvert fald kun se, at to biler og to mænd er involveret. Den 55-årige mand, som blev påkørt, ser heldigvis ikke ud til at have lidt nogen personskade. Det er meget nådigt sluppet, for det kunne være gået helt galt, siger vagtchefen.


Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Vandsalamanderen er kun en del af problemet: Borgergruppe er klar til at fortsætte kamp mod motorbane

Annonce