Annonce
Faaborg-Midtfyn

Overflødighedshorn til gratis havefest

Det er Rasmus Nøhr, der er primus motor på Danmark Dejligst-arrangementerne, som blandt andet lægger vejen forbi Vester Aaby. Arkivfoto

Masser af kendte musikere lægger vejen forbi Vester Aaby i "Danmarks Dejligst".

Vester Aaby: Danmark Dejligst er en turnerende åben havefest, hvor alle kan være med. Musikeren Rasmus Nøhr har taget initiativet, og afviklingen sørger foreninger og frivillige for.

Danmark Dejligst hylder lokale bands, upcoming bands og kendte stjerner, og Vester Aaby er et af 30 steder i år. Det bliver fredag 1. september kl. 14-23.

Rasmus Nøhr kalder det "overskuds-Danmark", fordi man til disse arrangementer hjælper hinanden med at danne rammen om en fantastisk dag for børn, unge og gamle. Rig som fattig, hele familien og alle naboerne, hedder det i en pressemeddelelse.

På plakaten er blandt andre Zididada, bandet der introducerede danskerne for evig sol, fest og farver. Deres budskab er lev livet og smil til verden.

Man kan også møde BRO, der stod bag et af 2016 største hits med sangen "Hvor er du Bro ?" og hittet fra 2017 "Er nettet nede?"

"Hvor Er Du Bro" har netop rundet 10 millioner streams og blev platincertificeret allerede i slutningen af 2016.

Bag navnet Bro gemmer der sig den 21 årige Kevin Andreasen fra Rødovre.

Annonce

Plads til lokale

På plakaten finder man ligeledes "tre P'er" eller Posten, Piloten og Pianisten. Bandet består af tre erfarne musikere, hvor to af dem er vokset op i lokalområdet og den sidste i Faaborg. De er kendt for deres gode musikalske oplevelse, hvor musikken ikke blot er frankeret, men overfrankeret, hedder det.

Michael Hamilton er en alsidig mand. Når han optræder, bærer det præg af professionalisme og spontanitet. Han tænker "ud af boksen" og er ikke bange for fællessang eller for at inddrage folk i sine koncerter, hedder det videre i pressemeddelelsen.

ElsborgMaribo, en duo, der på mindre end to år har dystet om at vinde årets talentpris, er med.

Gymnasiebandet fra Faaborg One Vision med egne og andres sange. Der er fem medlemmer.

Ud over disse fantastiske bands, der vil pryde programmet gennem dagen i Danmark Dejligst Vester Aaby, vil der også blive underholdning for børnene. Der vil være hoppeborge, ansigstmaling, femkamp, besøg af starwars og meget andet. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce