Annonce
Faaborg-Midtfyn

Overflødighedshorn til gratis havefest

Det er Rasmus Nøhr, der er primus motor på Danmark Dejligst-arrangementerne, som blandt andet lægger vejen forbi Vester Aaby. Arkivfoto

Masser af kendte musikere lægger vejen forbi Vester Aaby i "Danmarks Dejligst".

Vester Aaby: Danmark Dejligst er en turnerende åben havefest, hvor alle kan være med. Musikeren Rasmus Nøhr har taget initiativet, og afviklingen sørger foreninger og frivillige for.

Danmark Dejligst hylder lokale bands, upcoming bands og kendte stjerner, og Vester Aaby er et af 30 steder i år. Det bliver fredag 1. september kl. 14-23.

Rasmus Nøhr kalder det "overskuds-Danmark", fordi man til disse arrangementer hjælper hinanden med at danne rammen om en fantastisk dag for børn, unge og gamle. Rig som fattig, hele familien og alle naboerne, hedder det i en pressemeddelelse.

På plakaten er blandt andre Zididada, bandet der introducerede danskerne for evig sol, fest og farver. Deres budskab er lev livet og smil til verden.

Man kan også møde BRO, der stod bag et af 2016 største hits med sangen "Hvor er du Bro ?" og hittet fra 2017 "Er nettet nede?"

"Hvor Er Du Bro" har netop rundet 10 millioner streams og blev platincertificeret allerede i slutningen af 2016.

Bag navnet Bro gemmer der sig den 21 årige Kevin Andreasen fra Rødovre.

Plads til lokale

På plakaten finder man ligeledes "tre P'er" eller Posten, Piloten og Pianisten. Bandet består af tre erfarne musikere, hvor to af dem er vokset op i lokalområdet og den sidste i Faaborg. De er kendt for deres gode musikalske oplevelse, hvor musikken ikke blot er frankeret, men overfrankeret, hedder det.

Michael Hamilton er en alsidig mand. Når han optræder, bærer det præg af professionalisme og spontanitet. Han tænker "ud af boksen" og er ikke bange for fællessang eller for at inddrage folk i sine koncerter, hedder det videre i pressemeddelelsen.

ElsborgMaribo, en duo, der på mindre end to år har dystet om at vinde årets talentpris, er med.

Gymnasiebandet fra Faaborg One Vision med egne og andres sange. Der er fem medlemmer.

Ud over disse fantastiske bands, der vil pryde programmet gennem dagen i Danmark Dejligst Vester Aaby, vil der også blive underholdning for børnene. Der vil være hoppeborge, ansigstmaling, femkamp, besøg af starwars og meget andet. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce