Annonce
Middelfart

Overblik: Her kan du møde redaktionen de næste to uger

Sofie Ejlskov Hugger er souschef og en del af den daglige ledelse på Fyens Stiftstidende og Melfar Posten i Middelfart. Foto: Søren Gylling

I skrivende stund sidder vi på Lillebæltværftet på Gl. Havn i Middelfart blandt de frivillige bådebyggere og for åbne døre ud til sommersolskinnet og de mere end 20 grader, som vejrudsigterne skulle love hele ugen.

Et par stykker er i gang ved maskinerne. Andre passerer forbi på en gåtur med hunden for at lure på de spirende projekter eller for at spørge til et af de mange sommerarrangementer, der heldigvis igen kan finde sted på det gamle værft.

Det er skønt at være på tur igen, for det er givende at møde vores læsere ansigt til ansigt og høre om, hvad der rør sig i hverdagen. Og at se og mærke nogle af de steder, institutioner og virksomheder, som vi dækker, men som vi i det seneste år i højere grad har måttet tage kontakt til fra skrivebordene i Havnegade og siden på Brovejen på grund af coronasituationen.

Annonce

De næste otte dage hverdage fortsætter vi, og vi håber sådan, at I vil kigge forbi. I kan se vores program i oversigten her, men hvis tidspunkterne ikke passer jer, og I stadig har en god historie fortælle eller et relevant spørgsmål at stille, er I altid velkomne til at ringe, så vi alligevel kan finde på noget.

Mandag 7. juni 10-14: Ejby Rens, pladsen mellem renseri og bager.

Tirsdag 8. juni 10-14: Lillebæltværftet, Middelfart.

Onsdag 9. juni 10-17: Husby Forsamlingshus, den nye hal.

Torsdag 10. juni 10-17: Brenderuphus.

Fredag 11. juni 10-17: Restaurant Marsvinet, Middelfart.

Mandag 14. juni 10-17: Strib Bibliotek.

Tirsdag 15. juni 14-21: Stationen Kaffebar, Middelfart. Kom til læsermøde om butiks- og erhvervslivet i kommunen og avisens dækning heraf klokken 17.45-19.

Onsdag 16. juni 10-17: Brenderup Bageri.

Torsdag 17. juni: Hos journalist Mia Madsen, Gelsted. Kom til åben have og læsermøde om biodiversitet 16-19.

Fredag 18. juni: Nørre Aaby Station.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce