Annonce
Håndbold

Overbevisende sejr til HC Odense

Mikkel Søby blev topscorer med seks mål for HC Odense i den sikre sejr ude over Roskilde. Foto: Michael Bager
HC Odenses træner Martin Hjortshøj glæder sig over en gennemført præstation i storsejren over bundholdet Roskilde.

Håndbold: HC Odense fik den anden sejr i træk i mændenes 1. division, da det søndag blev til en sikker sejr på 35-21 ude over bundholdet Roskilde. Dermed har HC Odense fire point efter de tre første kampe.

- Vi stod godt defensivt i vores 6-0-forsvar, og det fremprovokerede mange tekniske fejl i Roskildes bagkæde, siger HC Odenses træner, Martin Hjortshøj.

De to hold fulgtes ad til 10-10, men i de sidste 10 minutter af første halvleg trak HC Odense fra til pauseføring 16-12.

Den føring blev udbygget i anden halvleg, hvor HC Odense kom foran 27-19.

- Vi spillede knivskarpt i det første kvarter af anden halvleg, siger Martin Hjortshøj.

I kampens slutfase scorede HC Odense fem mål i træk til 32-19 og vandt til slut 35-21.

- Det var godt at se en gennemført og færdig præstation, hvor vi ikke kun spiller godt i 45 minutter, men vinder overbevisende, siger Martin Hjortshøj.

Topscorer for HC Odense var Mikkel Søby med seks mål. Lasse Rosendahl og Andreas Madsen scorede hver fem gange.

- Loke Brasen i målet havde mange redninger og fik gode arbejdsbetingelser foran et godt forsvar, siger Martin Hjortshøj.

HC Odense klarede i sidste sæson først frisag efter en stærk slutspurt og vundne playoff-kampe om at undgå nedrykning.

- Vi er på et højere niveau, end vi var for et år siden. I hele sidste sæson vandt vi kun én udekamp, den sidste kamp ude mod Skive, påpeger Martin Hjortshøj.

HC Odense spiller næste gang på søndag hjemme i Dalumhallerne mod HØJ Elite, der topper rækken med maksimumpoint efter sejre i de tre første kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce