Annonce
Odense

Over stok og sten: Terrænbane til hunde og heste klar

Der er masser af fysiske udfordringer for hunde og heste - og tobenede motionister - når Tarup-Davinde Rytterlaug åbner en spritny trec og terrænbane. Foto: Tarup-Davinde Rytterlaug
Annonce

Tarup-Davinde: Både heste, hunde og tobenede motionister får nu rig mulighed for at få pulsen op.

Tarup-Davinde Rytterlaugs nye trec- og terrænbane - med navnet Over Stok og Sten - er nemlig klar til brug efter tre et halvt års forarbejde med at udtænke den helt rigtige bane og skaffe midlerne til den.

- Jeg tror nok, at jeg på alles vegne kan sige, at vi ikke på nogen tænkelig måde havde regnet med eller forventet at stå med en så eminent og professionel trec- og terrænbane, som nu står flunkende klar til at blive indtaget af de to og firbenede.

- Den er så superflot, at vi undervejs har måttet knibe os lidt i armen, om det nu virkelig kunne være rigtigt, udtaler Charlotte Pechüle fra Tarup-Davinde Rytterlaug i en pressemeddelelse.

Den nye bane indholder forhindringer på alle niveauer. Man kan således træne trec, agility og springe over forhindringer, ligesom man også kan bruge de 400 meter galopspor eller prøve kræfter med grøfter, bakker og sensetrail.

Banen har kostet i omegnen af en million kroner, og den bliver officielt indviet søndag 30. august fra klokken 11.

Adressen er Langagervej 1, Odense SØ, og der kan parkeres ved hundeskoven, der ligger op ad Ørbækvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Annonce