Annonce
Odense

Nægtede at stoppe: Knallertkører blev jagtet af en stribe patruljevogne

Foto: Michael Bager
En ung mand bliver sigtet for 14-15 overtrædelser af færdselsloven, efter han forsøgte at stikke af på en ulovlig knallert gennem byens gader. Flere patruljevogne forsøgte at få ham stoppet.
Annonce

En ung mand på en knallert uden nummerplade havde ingen lyst til at stoppe, da en færdselsbetjent onsdag bad ham om det på Østerbæksvej.

I stedet forsøgte manden at køre fra politiet, og det blev starten på en længere jagt gennem en lang række af byens gader.

Fyns Politi havde tilfældigvis flere ledige hænder lige på det tidspunkt, og i hvert fald fire patruljevogne deltog efterhånden i arbejdet med at få knallerten bragt til standsning, oplyser vagtchefen.

Til sidst var knallerten nået frem til broen over Odense Å på Kastanievej i Odense M, og her lykkedes det til sidst betjentene at få den stoppet på åstien.

Undervejs på sin lange flugt fra politiet fik knallertkøreren begået 14-15 færdselsovertrædelser, som han bliver sigtet for. Blandt andet bliver han sigtet for at køre over for rødt og for at køre på fortovet.

Han kan derfor se frem til en klækkelig bøde.

En blodprøve af manden skal derudover vise, om han var påvirket af narko.

Fyns Politi havde onsdag haft flere betjente i Vollsmose for at lave såkaldt tryghedsskabende arbejde i bydelen, og efter at have tilbragt en rolig dag med det, var flere patruljer klar til at hjælpe deres kollega med at få stoppet knallertkøreren, som derfor fik en større politistyrke i hælene, da han forsøgte at stikke af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Odense

Ren bonus for politiet: Mand anholdt med 36 poser hash efter påkørsel af betonklods

Annonce