Annonce
Odense

Over 400 med i Løb med Avisen

De fleste kender ham fra DR-programmet "Rigtige mænd". Lindy Aldahl gæster Løb med Avisen til foråret.

Lindy kendt fra DR-succesen "Rigtige mænd" kommer og fortæller om, hvordan han kom i gang med motion og bedre livsstil

Annonce

Odense: Det bliver Lindy, kendt fra DR-succesen "Rigtige mænd", som senere på sæsonen kommer og fortæller om det at komme i gang med at træne.

For Lindy, der bor i Skørping syd for Aalborg og er murermester i sit civile liv, var rund og glad for usund mad, inden han kom med i tv-programmet, som blev en succes på DR1.

Lindy kommer deltagerne i den 12. sæson Løb med Avisen til at møde i april, når han gæster Odense, og foredraget med ham er blot én af de ting, man får for sine 125 kroner i Løb med Avisen.

Noget andet er råd og tip om løbetøj og løbesko, og hvordan man forebygger skader, men vigtigst at alt er de fælles træningsaftener hver mandag frem til og med den 20. juni.

For Løb med Avisen er primært træning for nybegyndere og let øvede, som vil i gang med at løbe, og det er der allerede over 400, der gerne vil i denne sæson.

De begyndte med første træningsaften i mandags, og fortsætter på mandag og efterfølgende mandage fra Hunderupskolen klokken 18.

Der er stadig pladser, og man kan derfor stadig nå at tilmelde sig, hvis man har lyst til at være med.

Og foredraget med Lindy er kun for deltagerne i Løb med Avisen, så det forpligter - både at melde sig til, komme hver træningsmandag og i øvrigt holde formen vedlige.

Så skal Lindy nok komme med sine egne erfaringer om, hvordan man holder sig i gang, også efter at kameraerne er slukkede.

Tilmelding kan ske på www.løbmedavisen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce