Annonce
Kerteminde

OV96 har meldt sig ud af Volleyball Danmark: - 50/50 om Danmarks bedste stævne kommer tilbage til Kerteminde

Det var på Nordstranden i Kerteminde, at der for 20. gang skulle være afholdt beachvolleystævne. Nu er det tvivlsomt, om det nogensinde kommer til at ske. Arkivfoto: John Fredy
Volleyballklubben OV96 har meldt sig ud af Volleyball Danmark. Det sker som følge af den kontrovers mellem parterne, der resulterede i, at det populære beachvolleystævne i Kerteminde flyttede til Vedbæk på Sjælland i sommer. Efter udmeldelsen er det tvivlsomt, om stævnet overhovedet kommer til Kerteminde igen.
Annonce

Kerteminde: Beachvolleystævnet kunne have haft 20-års jubilæum i solskinnet på Nordstranden i sommer.

I stedet blev det til en aflysning grundet en kontrovers mellem Volleyball Danmark og volleyklubben OV96, der var medarrangør af stævnet. Den kontrovers har nu fået OV96 til at forlade Volleyball Danmark, og det betyder, at stævnets fremtid i Kerteminde er usikker, siger formand for OV96, Ole Buhl.

- Det bliver svært at finde en erstatning for os, som det jo kræver. Det ligger midt i sommerferien, og der skal bruges en del sekretærer med forstand på sporten. Man kan ikke hyre hvem som helst. Jeg vurderer, at det er 50/50, om stævnet kommer tilbage til Kerteminde.

OV96 var den ene af to arrangører. Den anden arrangør - søsterklubben OBVK - er stadig med i Volleyball Danmark, og hvis de kan finde en erstatning, er der en chance for, at stævnet kan vende tilbage til byen.

- Vi har stået for den praktiske afvikling, fordi vi ikke har spillet selv, men OBVK har jo aktive spillere til stævnet, så de skal finde en, der kan overtage vores rolle. Jeg ved, de er meget opsatte på at få det til at køre, siger Ole Buhl.

Annonce

Har mistet tilliden til forbundet

Uenigheden, der har fået OV96 til at melde sig ud af Volleyball Danmark, stammer fra i sommer. Volleyball Danmark beskyldte OV96 for at have kontaktet forbundets sponsor - sodavandsgiganten Pepsi. Men det passer ikke, sagde Ole Buhl til avisen i sommer.

- Volleyball Danmark har beskyldt mig for at henvende mig direkte til deres sponsor, Pepsi. Men det forholder sig lige nøjagtig omvendt. Da jeg kontaktede Royal Unibrew, som jeg plejer for at tjekke op på, at der er styr på trøjer til alle officials, får de Pepsi til at kontakte mig, og vi bliver tilbudt trøjer i god tid. Men det vil forbundet simpelthen ikke tro på, og nu er der opstået dyb mistillid mellem os, lød det dengang.

Efterfølgende fik OV96 ingen undskyldning, og beachvolleystævnet blev flyttet fra Kerteminde til Vedbæk. Parterne skulle derfor holde møder for at råde bod på miseren. Men de møder har aldrig fundet sted, og nu er OV96 løbet tør for tålmodighed.

- Vi har mistet tilliden til vores forbund. Vi har ikke holdt nogen møder, og der er grænser for, hvor længe vi kan vente. Så nu er det slut for os, siger Ole Buhl.

Annonce
Annonce
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

En 'lidt trist' historie: Familiemedlem politianmeldt for at stjæle en Mercedes-Benz

Annonce