Annonce
Serie 1

Oure Fodbold Akademi slår Stige Boldklub 2017 med 4-0 og sikrer sig tre point

genrefoto fodboldFoto: Kim Rune
Oure Fodbold Akademi hentede tre point i hjemmekampen mod Stige Boldklub 2017.

Kvinde Serie 1, pulje 1, Oure Fodbold Akademi-Stige Boldklub 2017 4-0 (4-0)

Pointmæssigt var der noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Oure Fodbold Akademi efter søndagens opgør mod Stige Boldklub 2017. Hjemmekampen endte med en 4-0-sejr og tre point til Oure Fodbold Akademi.

Sejren var den fjerde i træk og den fjerde i sæsonen for Oure Fodbold Akademi i Kvinde Serie 1, pulje 1.

Oure Fodbold Akademis mål blev scoret af Amalie Kleist (5 og 32) og Siri Søndergaard (15 og 22).

Efter hjemmekampen ligger Oure Fodbold Akademi nummer to med 21 point og en samlet målscore på 28-12 efter otte spillede kampe ud af 12. Stige Boldklub 2017 ligger nummer fire med 13 point og en samlet målscore på 17-14.

Oure Fodbold Akademis træner har følgende kommentar:

- Jeg synes, det ser fornuftigt ud. Vi spiller bedre og bedre kamp for kamp, og selvom vi ikke spiller godt i dag, så har vi fået et godt bundniveau. Og så er det dejligt at se, at det bærer frugt at træne seks dage om ugen, samtidig med, at pigerne er sammen hele tiden som hold, udtaler Marlene Kristensen.

Oure Fodbold Akademis næste kamp spilles tirsdag den 4. juni kl. 18:45 på udebane mod Tved BK, der ligger nummer fem i rækken med ni point.

Stige Boldklub 2017 skal på banen lørdag den 8. juni kl. 13:00. Det sker på hjemmebane mod DSIO, der ligger nummer et i rækken med 27 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce