Annonce
Fodbold

Otterup vandt sikkert i Kolding

Fodbold, Herre-DS Pulje 3, Kolding B-Otterup B&IK 1-4(0-3).

Otterup holder sig med en stensikker sejr på 4-1 i Kolding fortsat til i toppen af Danmarksserien. Stadig ubesejret, efterhånden med en hel del sejre, helt nøjagtigt seks af slagsen, og med ikke mindre end 33 scorede mål, presser nordfynboerne førerhundene fra Sfb-Oure FA hårdt på den enlige oprykningsplads.

I Kolding var der ikke spillet mere end et par minutter før Anders Johansen gik med frem og slog tonen an, da han gjorde det til 0-1. Det udbyggede Søren Lærche og Jonas Villemoes før pausen. Kort efter sideskiftet takkede Mads Andersen for pladsen i start-11’eren og gjorde det til 0-4 inden værterne, som har det meget hårdt i bunden, fik et trøstemål omkring den hele time.

-Det var en sikker og kontrolleret indsats. Vi var gode med kuglen og i defensiven sidder aftalerne efterhånden i skabet, lød det fra en rimeligt afslappet Otterup-træner, Chris Margaard.

-Før kampen slog jeg på, at vi, her tre runder før vinterpausen, ikke måtte virke metaltrætte. Og det sporede jeg overhovedet heller ikke, at vi var, sluttede Margaard tilfreds. (AR)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce