Annonce
Håndbold

Otterup: Thomas Poulsen som ventet ude

Thomas Poulsen spiller ikke mere for Otterup på den her side af jul. Foto: Michael Bager
Otterup må som ventet stille op uden den karantæneramte Thomas Poulsen i to kampe
Annonce

HÅNDBOLD: Otterup er begyndt at spille med om topplaceringerne i 1. division og kan befæste placeringen i top fire med en sejr hjemme over Odder søndag eftermiddag kl. 15.00.

- Vi har slet ikke noget liga-setup og vi har stadig udfald som oppe i Skovbakken, så vi har slet ikke på nuværende tidspunkt stabiliteten til top tre. Det vil vise sig efter Odder-kampen og den næste ude mod topholdet TMS Ringsted, hvor vi står. Efter de kampe kan vi risikere at være tre-fire point efter Skive og HC Midtjylland. Odder er stærkt kørende for tiden og har fundet melodien. Ingen får mig til at sige, at vi går efter top tre, fastslår Otterup-træner Daniel Nielsen, der som ventet må undvære tvillingen Thomas Poulsen.

Han fik som ventet to spilledages karantæne efter sit røde kort mod Ajax forleden.

- Vi har prøvet at skrive til DHF, men der er intet at gøre. Dommerne ændrede ikke opfattelse, og selv om vi er uenige, så må vi acceptere afgørelsen. Vi beviste i anden halvleg mod Ajax, at vi kunne klare os uden Thomas, men han har spillet 80 procent af fuld spilletid på højre back og har kæmpe betydning i vort forsvar. Derfor prøver vi noget andet af og det vil give mere spilletid i angrebet til Jesper Poulsen mod Odder, siger Daniel Nielsen.

Efter kampen mod Ajax var Otterup halvvejs gennem turneringen.

- Når alle hold har mødt hinanden en gang, er det altid spændende at se anden gang, hvad modstanderen har lavet af taktiske ændringer, tilføjer Otterup-træneren.

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce