Annonce
Nordfyn

Otterup: Nye boliger henvendt til ældre klar 1. november

Det er her ved Klintebjergvej, skråt over for Ok-tanken, at Karetmagervænget over det næste halve år, vil se dagens lys. Foto: Dorthe Wolff
Med byggetilladelsen på plads blev der torsdag taget hul på byggeriet af 21 nye, ældrevenlige boliger i Otterup.
Annonce

Otterup: Hen over det næste halve år bliver der opført 21 nye ældrevenlige boliger ved Klintebjergvej i Otterup. Torsdag blev der taget hul på byggeriet på den 7.500 kvadratmeter store grund, hvor de 21 boliger skal opføres. Det fortæller Erling Simonsen fra EH Boliger.

- Det er den lokale tømrermester Poul Rasmussen, der udfører byggeriet som totalentreprise, og boligerne bliver opført i små klynger, hvor vi forsøger at lave lidt hyggeligt gårdmiljø i centrum af klyngen og små grønne oaser mellem boligerne.

17 ud af de 21 boliger kommer til at være på 90 kvadratmeter og fire af dem på 70 kvadratmeter. Alle boliger vil have eget redskabsskur og overdækning foran hoveddøren. De 17 største boliger vil også have egen carport.

Visualisering af de 21 ældrevenlige boliger. Visualisering: EH Boliger
Annonce

Lokalhistorisk navn

Det nye boligvænge kommer til at hedde "Karetmagervænget" og det ikke uden grund.

- Der lå et hjulmagerværksted og et karetmagerværksted på den grund, og derfor har kommunen fundet på det navn, fortæller Erling Simonsen.

For at få grunden på 7.500 kvadratmeter er tre huse blevet brækket ned, fortæller Erling Simonsen, og de nye ældrevenlige boliger, der skyder op, står efter planen klar til indflytning 1. november i år. Er man interesseret i at høre mere om boligerne og huslejeniveauet, må man henvende sig til EH Boliger, hvor Erling Simonsen allerede har været i kontakt med interesserede lejere.

- Jeg har fået en del henvendelser fra folk, der er interesserede i at flytte ind, så det lader til, at der er rimelig efterspørgsel på sådan noget byggeri i Otterup. Og det er alene ældre, der har vist interesse, som jo også er dem, vi henvender os til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce