Annonce
Nordfyn

Otterup: Michael Bundesen mindes på Geværfabrikken

Michael Bundesen, forsanger i Shu Bi Dua, bliver mindet og hyldet med koncert på Otterup Geværfabrik. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Otterup: Nyligt afdøde Michael Bundesen mindres og hyldes med en koncert på Otterup Geværfabrik.

Det sker lørdag den 28. november, hvor bandet Shubi.dk går på scenen. Som navnet mere end antyder, er bandet et Shu-Bi-Dua kopiband. Et hyldestorkester til Shu-Bi-Dua, som det udtrykkes i en pressemeddelelse. Videre hedder det:

Repertoiret hentes hovedsageligt fra Shu-Bi-Duas storhedstid op igennem 1970'erne, dog med enkelte afstikkere til 80'erne og 90'erne. Bandet spiller et bredt udsnit af både de kendte og knap så kendte sange, lige fra de tidlige rock'n'roll-numre til de sofistikerede popsange.

På grund af corona er det en siddekoncert med et begrænset antal af billetter som kun sælges i forsalg. Billetprisen er 200 kroner plus gebyr og kan købes på billetsalg.dk.

Koncerten sker i samarbejde med med Musicbooking.dk, der også har en finger med i spillet, når der i geværfabrikken til januar er hyldestkoncert for John Mogensen, Troels Trier i februar, The Scoops i marts og endelig Torben Lindager i april. (hen)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Mødre til kræftramte børn støtter hinanden og kæmper for behandling på OUH: Børnene får lov at have en barndom

Fyn

Fynsk professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce