Annonce
Fyn

Otterup fjernede al tvivl

Jesper Chapion (tv.) scorede fire mål - deraf de to på straffekast mod Team Sydhavsøerne. Foto: Michael Bager
Nordfynboerne klart det bedste hold mod Sydhavsøerne
Annonce

Håndbold: Otterup fjernede med en 33-28-sejr hjemme i egen hal over Team Sydhavsøerne al tvivl om, hvorvidt nordfynboerne overhovedet er klar til en ny sæson i 1. division efter to nederlag i sæsonstarten.

- Vi var det bedste hold i dag og det var der overhovedet ingen tvivl om, selv om vi aldrig fik løst, at de gik over til at spille 7 mod 6 ti minutter efter pausen, sagde træner Daniel "Ludo" Nielsen efter kampen for øjnene af 250 tilskuere.

Man kunne få 6,5 gange pengene igen hos Danske Spil, hvis man troede på Otterup og det fik nordfynboerne eftertrykkeligt sat på plads som værende en forkert vurdering.

Otterup førte 18-13, men gæsternes taktiske ændring betød, at stillingen blev 25-23.

- Men Andreas Pihl fik sig virkelig skudt ind efter pausen og scorede i alle hjørner efter behag, da det kneb og var også stærk i forsvaret, hvor vores 5-1-opdækning fungerede stærkt, og som Sydhavsøerne aldrig fik lukket op for, indtil de spillede i overtal. Men gæsterne virkede noget pumpede efter pausen, mente Daniel Nielsen.

Andreas Pihl scorede syv mål, mens Mats Gordon Krog blev topscorer med otte mål.

- Sydhavsøerne havde et meget dygtigt hold og derfor er vi overbeviste om, at vi er i gang, inden vi skal til Skive i weekenden, mente Daniel Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce