Annonce
Odense

Otte røverier: To unge mænd dømt for røverier mod Fakta og Rema 1000

To mænd på 18 og 20 år blev fredag idømt to et halvt års fængsel i forbindelse med en sag om otte røverier. Arkivfoto

18-årige Danial Ali og 20-årige Ali Adnan Hussein Al-Salait er fredag blevet idømt to et halvt års fængsel for en række gaderøverier og røverier mod to dagligvarebutikker. Den 20-årige blev betinget udvist.

Retten i Odense har fredag kendt to mænd skyldige i fire røverier hver, hvoraf de to mænd var sammen om de to.

18-årige Danial Ali og 20-årige Ali Adnan Hussein Al-Salait fik begge ubetingede fængselsstraffe på to et halvt års fængsel. Den 20-årige blev derudover betinget udvist af landet.

Danial Ali blev dømt for et gaderøveri og for to røverier mod Fakta og Rema 1000 i Odense, som han ifølge dommen begik sammen med den Ali Al-Salait i april i år.

Udover de to røverier mod Fakta og Rema 1000 blev den Ali Salait dømt for to andre røverier mod butikker i Horsens og på sydsjælland.

De to mænd blev dog ikke dømt skyldige i den lange liste af tiltaler på anklageskriftet. Danial Ali blev således frifundet for to andre røverier mod butikker og for en tiltale om grov vold, mens Ali Al-Salait blev frifundet for tre andre røverier mod butikker.

I forbindelse med fire af røverierne har politiet næret mistanke til en tredje person, men han har ikke kunnet retsforfølges, fordi han er under den kriminelle lavalder.

Begge dømte modtog dommen og vil skulle sidde varetægtsfængslet, indtil de skal afsone dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce