Annonce
Odense

Otte gange otte meter: Stor brønd lukker indkørsel til Nørregade i tre dage

Ind- og udkørslen til og fra Nørregade bliver spærret fra tirsdag morgen til torsdag aften. Arkivfoto: Kenneth Klingenberg.
Fra tirsdag morgen til torsdag aften spærres Nørregade ved Østre Stationsvej.

Odense: Odense Letbane kalder det "uforudsete forhold", og ordene dækker over en stor brønd, som skal fjernes for at give plads til det sporarbejde, som lige nu foregår i krydset. Den uforudsete forhindring betyder, at al ind- og udkørsel til og fra Nørregade i krydset ved Østre Stationsvej må lukkes i tre dage i den kommende uge.

Ifølge Odense Letbane er der tale om en gammel TDC-kabelbrønd til store blokledninger, som er taget ud af drift. Brønden har vist sig at være overraskende stor - cirka otte gange otte meter i omfang og fem meter dyb - og selvom der er et låg på brønden, ligger hulrummet i brønden ikke dybt nok til, at letbanesporet uden videre kan anlægges hen over den.

Derfor er det nødvendigt at fjerne de betondele, der ligger mindre end 1,8 meter under det kommende letbanespor og så fylde op med grus. Derefter kan sporarbejdet fortsætte gennem krydset, oplyser Odense Letbane.

Nørregade lukkes ved Østre Stationsvej fra tirsdag 25. februar klokken syv til torsdag 27. februar klokken 18. I den periode må bilister køre via Jernbanegade og Slotsgade for at komme til og fra Nørregade. Cyklister og fodgængere kan fortsat komme ind og ud fra Nørregade ved Østre Stationsvej.

Kort: Odense Letbane.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce