Annoncørbetalt indhold

Oscar Biludlejning åbner 9. afdeling på Fyn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du til lejebiler i ferien, eller har du brug for at leje en bil til flytning, kan du nu glæde dig over, at der er kommet endnu en afdeling af Oscar Biludlejning på Fyn. Det betyder, at du nu har mulighed for at få betjening i både Nyborg, Middelfart, Ejby, Vissenbjerg, Faaborg, Ringe, Kerteminde og naturligvis Odense og Svendborg, så hvis du overvejer at køre hele Fyn rundt, eller bor du i et af disse områder, er du godt dækket ind.


Annonce

Stor fremgang trods nedlukninger

Med den nye afdeling har Oscar Biludlejning åbnet hele 125 afdelinger i Danmark alene, og det er til trods for, at firmaet startede op kort før pandemien brød ud i slutningen af år 2019. Der er altså tale om noget af en udvikling på bare to år. Med de mange afdelinger har Oscar faktisk flere afdelinger i Danmark end konkurrenterne Sixt, Herz, Europcar og Avis har tilsammen. Det er derfor tydeligt, at Oscar Biludlejning er særligt populær blandt kunderne, og deres succes ligger også i deres egen forretningsmodel.


Er ikke som konkurrenterne

Oscar Biludlejning følger ikke den typiske biludlejningsmodel, hvor de lejer deres biler ud til kunderne for egen profit. I stedet hjælper de bilhuse og -forhandlere, med at udleje deres lånebiler, som ikke i øjeblikket, er i brug. Brødrene Dannie Patiño-Hansen og Christian Pallesen fandt ud af, at mange lånebiler ofte står ubrugte hen i mere end 50% af tiden, og udgør derfor en udgift for bilhuset eller -forhandleren det meste af tiden. Gennem en afdeling af Oscar biludlejning kan denne udgift vendes til indtægt, for de lokale erhverv i området, og folk kan leje en bil, velvidende, at de er med til at støtte lokalsamfundet. Det er denne model, der har været springbrættet for udlejningskædens store success.


Prisvindende forretning

Dette innoverende koncept er dog også blevet bemærket, og de har da også fået anerkendelse for deres udmærkelser. I 2021 vandt de nemlig e-handelsprisen for Bedste nye e-handelsvirksomhed, på baggrund af, at de utroligt hurtigt har ændret biludlejningsmarkedet, som er kendetegnet ved store firmaer og ingen gennemsigtighed. Her har Oscar Biludlejning givet konkurrence til de store aktører, ved at gøre det hele mere transparent og lokalt. Deres fortsat store succes har da medført, at de i år er blevet nomineret til e-handelspriser i to kategorier, hvilke kategorier det omhandler, har Dansk Erhverv ikke oplyst endnu.


Grundlæggere ikke uvant i erhvervsmiljøet

Oscar Biludlejnings grundlæggere Dannie Patiño-Hansen og Christian Pallesen var dog ikke helt grønne, da de startede foretagendet. De er faktisk velkendte ansigter i det europæiske start-up miljø, og er blandt andet kendt for grundlæggelsen af den international virksomhed Nordic Oil, der i dag, er et af Europas største brands inden for cannabis-branchen. Selvom biludlejning kan virke som en anden boldgade, end deres foretagende i Nordic Oil, har deres erhvervserfaring uden tvivl været med til at give Oscar Biludlejning den lynhurtige fremgang, vi har set.


Udlejer ikke kun til turister

Meget af biludlejningsindustrien har sin base i turismen, hvor folk kan leje en bil, i stedet for at skulle tage deres egen med, hvis de for eksempel skal til et andet land. Men Oscar Biludlejning er ikke kun til sæsonens turister. De tilbyder nemlig også udlejning af ting, som du som lokal, kan have brug for. Skal du for eksempel flytte, er det praktisk med en trailer, eller en flyttebil til alle dine ting. Det kan du leje ved Oscar Biludlejning, så du slipper for at skulle betale i dyre domme for en flyttemand. Eller måske skal du på tur med kollegaerne eller familien, og så kan det til tider være praktisk med en minibus, ja, du kan faktisk også leje en foodtruck ved nogle af Oscars afdelinger, så du kan give en enestående overraskelse til dine gæster. Det er intet under, at Oscar har fået så meget vind i sejlene.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.