Annonce
Fyn

Ordre på vildsvinehegn giver travlhed: SER Hegn vil lave Danmarks hurtigste byggeplads

Det nærmest vælter ind med store ordre hos SER Hegn i Fredericia. Senest vandt virksomheden ordren på det 60 km lange vildsvinehegn, som skal sættes op langs den dansk-tyske grænse i bestræbelserne på at forhindre svinepest i at brede sig til den danske svineproduktion. De mange ordre får samtidig SER Hegn til at udvide kraftigt, fortæller direktør Henrik Hallenberg Rasmussen. Det er knap halvandet år siden virksomheden flyttede ind på sin nuværende adresse på Prins Christians Kvartér. Foto: Peter Leth-Larsen

SER Hegn købte i oktober 2017 en grund af Fredericia Kommune. Nu skal der bygges på den, og det skal gå stærkt.

Annonce

Fredericia: Danmarks hurtigste byggeplads. Sådan lyder overskriften til SER Hegns nye byggeri, på en 16.000 kvadratmeter stor grund, lige ved siden af deres nuværende hovedsæde. SER Hegn begynder fredag den 11. januar at bygge på de 16.000 kvadratmeter, som virksomheden købte af kommunen i oktober 2017. To uger efter første spadestik, skal byggeriet stå færdigt. Direktør for SER Hegn Henrik Hallenberg Rasmussen kalder det for Danmarks hurtigste byggeplads

- Det er aldrig sket før. Og det kommer nok heller ikke til at ske igen, siger han.

Annonce

Erhvervsområde hjælper på tiden

Prins Christians Kvarter er erhvervsområde, og ifølge Henrik Hallenberg Rasmussen gør det også muligheden for at arbejde i døgndrift noget nemmere.

- Der er ingen naboer, der skal tages hensyn til. Derfor kan vi også køre med lastbiler og gravemaskiner i døgndrift, siger han.

En af årsagerne til, at der nu skal bygges på grunden er, at SER Hegn i december vandt ordren på det kommende vildsvinehegn langs den dansk-tyske grænse.

Der er da også tale om meget transport til og fra byggegrunden. Henrik Hallenberg Rasmussen forventer, at der skal køres 800 læs jord ud fra området og 600 læs sand og grus ind. På grunden skal der opføres et centrallager med haller, administration og pakkelager. Der skal samtidig lægges 16.000 kvadratmeter stenbelægning og sættes lys og hegn op.

Når byggeriet står færdigt, har Henrik Hallenberg Rasmussen planlagt en fest for alle ansatte, så de kan fejre, at Danmarks hurtigste byggeplads forhåbentlig står færdig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce