Annonce
Faaborg-Midtfyn

Opvarmningen er i gang: Ny Midtfyns Festival åbner nostalgibutik i Ringe

Kim Skovby Klindt er en del af arrangørgruppen bag den nye Midtfyns Festival og skal stå for arrangementer i festivalens nye nostalgibutik i Østergade i Ringe. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
Arrangørgruppen bag den genoplivede Midtfyns Festival har åbnet en ny festivalbutik, hvor der vil være billetsalg, arrangementer og udstillinger frem mod startskuddet i slutningen af maj.

Midtfyn: Farvestrålende sweatshirts, festivalarmbånd, plakater og sågar fadølskrus med Midtfyns Festivals logo på siden er lagt frem i vinduespartiet, og indenfor er gul- og hvidstribede festivalstole placeret langs væggene under sort-hvide fotografier af den typiske festivalgænger for snart 20 år siden.

Arrangørgruppen bag den nye Midtfyns Festival, der løber af stablen den 24. og 25. maj på Dyrskuepladsen i Ringe, inviterer frem mod festivalen indenfor i en såkaldt festivalbutik i Østergade i Ringe. Butikken, der åbnede mandag, vil på udvalgte dage være rum for billetsalg og relaterede arrangementer, samtidig med at der udstilles klenodier, som tidligere gæster på festivalen har været i gemmerne efter.

- Vi vil gerne være synlige i byen, og det er en oplagt måde at være synlige på, fortæller Kim Skovby Klindt, som er en del af festivalens arrangørgruppe og skal stå i spidsen for arrangementerne i butikken.

Lige nu er der banko, vinsmagning og en spilaften på tapetet, og andre dage vil det blot være muligt at droppe ind og sikre sig en af de op imod 2000 billetter, som arrangørgruppen håber at få solgt.

Annonce
Gamle fadølskrus er blandt de nostalgigenstande, som tidligere festivalgængere har stillet til rådighed for udstillingen i Midtfyns Festivals butik i Ringe. Foto: Sofie Ejlskov Hugger

Halvdelen er solgt

Festivalbutikken kom mere eller mindre i stand ved en tilfældighed, idet ejeren af butikslokalet, Ronnie Reifling, valgte at stille lokalet til rådighed til formålet. Butikken skal derfor ikke ses som et svar på, at det halter med billetsalget, forklarer Kim Skovby Klindt.

- Vi kan mærke, at der er kommet lidt forår i luften, og folk begynder at orientere sig mod festivalen. Lige nu er der solgt 800 billetter, men vil gerne op på det dobbelte, og det ser ud til, at det nok skal lykkes. Vi skulle have is i maven her i de kolde måneder, men nu nærmer vi os, siger han.

Han understreger, at målet med den nye Midtfyns Festival langt fra er at konkurrere med festivalerne Tinderbox og Heartland eller byde på internationale navne på niveau med Tracy Chapman, som gæstede den oprindelige festival tilbage i 1989.

- Mit indtryk er, at mange har nogle minder om festivalen, som de gerne vil opleve igen. Men det handler også om at få fortalt historien om, at vi starter forfra og bygger op fra bunden. Vi ender ikke med at have 50.000 gæster, siger Kim Skovby Klindt og tilføjer, at det er lokalt engagement og fællesskab, der er grundstenen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vold under ishockeykamp: Nu er dommen faldet

Kerteminde For abonnenter

Dybt ubehageligt, grinagtigt og 25 idioter: Var det dig, der lækkede salget af Nordre Havnekaj?

Fyn

Voldstiltalt ishockeyspiller i retten: - Jeg var frustreret og havde en maks puls

Annonce