Annonce
Kerteminde

Optimistisk turistchef: Grænseåbningen gør en verden til forskel

Alting er gjort klar og støvet af, klar til at tage imod turisterne. Og med grænseåbningen, selvom den kun er delvis, kommer de heldigvis også fra udlandet. Arkivfoto: Helle Nordström
- At der blev lukket lidt op for grænserne er det bedste, jeg har hørt siden coronakrisen satte ind, understreger turistchef Dorte Frandsen
Annonce

Kerteminde: - Sig mig: Er der ikke flere mennesker i gaderne, end der plejer at være på denne tid af året?

For corona eller ej, så har der været tæt med sommerglade mennesker på fortove og pladser.

- Vi har heldigvis mange dejlige, glade endagsturister, bekræfter Dorte Frandsen.

- Men jeg tror også, at vi selv er kommet mere ud på gaden. For når man i så lang tid har været "lukket inde", så får man mere lyst til at gå en tur. Og hvis man så oven i købet er "lukket inde" i en større by, så tager man da ud til kysten for at få noget luft.

Dorte Frandsen forsikrer, at overordnet set, så går det godt med Kertemindes turisme til trods for coronaen. Ud over de mange dagsturister, så er de overnattende også begyndt at komme.

- Og grænseåbningen for nylig, den gør en verden til forskel. Frem til den kom, var det nervepirrende at kigge ind i fremtiden, for der er jo mange udlændinge, der har booket, men hverken de eller vi vidste, om de ville dukke op, forklarer hun.

- Nu ved vi, at de kommer, så nu kan vi få lukket noget mere op og få gang i hjulene igen. Vi skal tilbage til normalen med fuld fart på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce