Annonce
OB

Optimistisk serbisk stopper og det glade gensyn med Europamesteren, der græd som pisket efter finalen

OB-stopper Mihajlo Ivancevic og angriber Sander Svendsen var ikke klar til at spille og tog plads på tribunen før kampen. Sander Svendsen var tidligere på dagen blevet skannet for sin skade. Foto: Scanpix

Kian Fonoudi, udsendt for Discovery, var i Odense som tv-vært. Han er af iransk afstamning og har stået for mål for B1909 i Vollsmose, da han var yngre. Han var i glimrende humør og i en meget farvestrålende bluse som altid.

Allerede over middag torsdag var de 12.500 billetter til OB-fans revet væk til pokalfinalen Kristi himmelfartsdag den 26. maj på Brøndby Stadion. I løbet af 30 minutter var de sidste 11.000 afsat og man formoder, at modstander-holdet FC Midtjylland også kommer med 11.000-12.000 tilskuere til vestegnen. OB har fået Sydsiden og dermed en stor fanzone, hvor der serveres Carlsberg - i stedet for Albani.


Mihajlo Ivancevic, OB's småskadede serbiske stopper, skridtede gennem presserummet tre kvarter før kampen. Han håber at kunne blive klar til søndagens hjemmekamp mod Sønderjyske, sagde han til Sport Fyn.

Annonce


OB's Markus Jensen er blevet udtaget til Danmarks U17-landsholdstrup, som tager til U17-EM i Israel sidst på ugen. Markus er blevet efterudtaget til truppen, hvor hans holdkammerat, Elias Hansborg-Sørensen, også blev udtaget til i sidste uge. Danmarks første kamp til slutrunden er tirsdag den 17. maj 17:30 mod Sverige. Senere venter Skotland og Portugal, som er gruppens to andre modstander.


Canal 9-ekspert Flemming Povlsen var tilbage i Odense, hvor han engang var angrebstræner for Troels Bech. Han hilste hjerteligt på Bashkim Kadrii, der igen var uden for startformationen. Det hviskede han stille om til EM-helten fra 1992. Flemming Povlsen græd som pisket på sejrspodiet i Göteborg dengang i 1992.


Mart Lieder og Tess Westers skal være forældre, meddeles det på Instagram. Mart Lieder har spillet for OB men tørner nu ud for Emmen, mens Westers spiller for rumænske Clubul Sportiv Muncipal Bucuresti.  Mart Lieder blev hurtigt korsbåndsskadet i Emmen. Hans bror Joost Lieder bliver også snart far, fordi han er kæreste med Odense Håndbolds skudstærke hollænder Lois Abbingh, som de danske håndboldmestre savnet så voldsomt.


OB's fodbold-direktør Björn Wesström er interviewet i OBusiness-bladet og siger her: - I øjeblikket har vi klubber som AaB, Silkeborg, Randers, Viborg og AGF foran eller på siden af os. Klubber, jeg definitivt tror, at vi har en mulighed for at passere. Især de af dem, der opererer med et lavere budget, end vi gør, siger Wesström.


OB's allerførste kamp nogensinde mod Viborg var søndag den 12. maj 1963.. Her tabte OB i Viborg med 5-2. Viborgs stjernespiller Finn Døssing scorede to gange. Finn Norman Rasmussen og John Kyndbøl stod for målene hos OB, der havde den tidligere Viborg-spiller Erik Andersen på holdet.


Den 17-årige angriber Tobias Augustinus-Jensen var udtaget til OB's trup. Han kommer oprindelig fra Boldklubben Marienlyst.


Det vakte en vis jubel på stadion, da Vejle kom foran 1-0 mod AGF i Nørreskoven.Annonce
Erhverv For abonnenter

Lensbaronens datter i tårevædet tale: Valdemars Slot er færdig som museum - der er intet at vise frem

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Våbenlager på værtshus: 93 års fængsel til fynske narko- og våbenhandlere

Odense Håndbold For abonnenter

Før gyseren i DM-semifinalen i Ikast - Odense Håndbold holder kortene tæt ind til de orange trøjer

Odense

Se før- og nu billederne: Sådan har letbanen forandret Odense

Erhverv

Vestfynsk vækstkomet køber mere jord: Fremrykker byggeri til trecifret millionbeløb

Fyret topchef får gyldent håndtryk på adskillige millioner efter amputationsskandale

Nyborg

Kaos på rådhuset i Nyborg fortsætter: Kommunaldirektør sygemeldt - igen

Erhverv For abonnenter

It-firma traf afgørende beslutning efter corona: Nu står udviklere på venteliste til et job

Smerter i hælen sendte 11-årige Adam ud på sidelinjen - nu hjælper en specialsål ham og andre børn tilbage på fodboldbanen

Middelfart

Kendt bagermester forudser vulkanudbrud: Er blevet officiel leverandør af romkugler til Tour de France

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Kerteminde

Mindst tre biler udsat for seriehærværk i central handelsgade: Kristian og Tine fik i ly af mørket smadret sidespejle

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Dobbelt op på bundlinjen trods prisstigninger og megen regn: - Det er sgu lige ved at være det bedste, vi har lavet

Odense

Specialbutik med mange år på bagen rykker ind i Odenses gågade: - Vi føler, at vi hører til herinde

Annonce