Annonce
Faaborg-Midtfyn

Optimismen er tilbage: Hjælpepakke luner hos Egeskov Marked

Egeskov Marked er, formentlig, landets ældste marked, men 2020-udgaven blev aflyst. Nu har arrangøren bag netop fået fuld kompensation for alle de faste udgifter. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Egeskov Marked går nu i gang med at planlægge årets marked. Det bliver med to nye ansigter i bestyrelsen.

Kværndrup: 2020 blev et kedeligt år for mange - også for arrangøren af Egeskov Marked, som  trods et spinkelt håb om det modsatte i sidste øjeblik måtte aflyse 2020-udgaven på grund af corona.

Derfor var der ingen penge at dele ud til foreninger og projekter i lokalområdet, da Egeskov Markedsforening holdt repræsentantskabsmøde i slutningen af året. Samtidig måtte formand Brian Nyhus og resten af bestyrelsen erkende, at to store støtter i bestyrelsen har valgt at sige stop.

Der er næstformand Jan Andersen samt sekretær Dorete Hansen, der ikke har ønsket at fortsætte det frivillige arbejde. Begge har gjort et kæmpe arbejde, og især sidstnævnte har med mere end 25 år i bestyrelsen været med til at forme Egeskov Marked, oplyser formanden, som på repræsentantskabsmødet ikke var lykkedes med at finde erstatninger til bestyrelsesposterne.

Annonce

Tingene flasker sig

Men nu ser tingene noget lysere ud. Ifølge Brian Nyhus er man nemlig tæt på at få bestyrelsen fuldtallig, og samtidig er markedsforeningen netop blevet kompenseret fuldt ud for de faste udgifter, blandt andet jordleje, som foreningen har.


Det ser allerede nu ud til, at bestyrelsen bliver fuldtallig til næste møde, så vi kan sætte alle kræfter ind på at planlægge markedet. Der er flere tiltag i støbeskeen, som vi vil fortælle mere om, når de er på plads.

Brian Nyhus, formand for Egeskov Markedsforening


Det er statens hjælpepakker, som har fået optimismen tilbage.

- Det ser allerede nu ud til, at bestyrelsen bliver fuldtallig til næste møde, så vi kan sætte alle kræfter ind på at planlægge markedet. Der er flere tiltag i støbeskeen, som vi vil fortælle mere om, når de er på plads, fortæller Brian Nyhus.

Han tog over på posten som formand efter markedet i 2019, hvor han afløste Tommy Christensen. Brian Nyhus har derfor stadig sit første marked som formand i vente.

Brian Nyhus tog over som formand efter markedet i 2019. Nu ser han frem mod 2021-udgaven i september. Arkivfoto: Robert Wengler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Rød, blå eller grøn traktor?

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Odense

Politidirektør vil have stoppet uro: Visitationszone er for uskyldige borgeres skyld

Annonce