Annonce
Nordfyn

Optimisme hos Europas største bisonfarm: Flere vil være tæt på bisoner

Forventningen er, at de nyopførte hytter vil medvirke til at bringe besøgstallet op på Ditlevsdal Bison Farm. Arkivfoto: Jens Wognsen

Europas største bisonfarm, Ditlevsdal Bison Farm, er på vej til at blive endnu større. Markant flere gæster venter næste år, vurderer indehaver Niels Henrik Ove.

Morud: I år har 45.000 gæster besøgt Ditlevsdal Bison Farm ved Morud, og næste år kommer der endnu flere. Indehaver Niels Henrik Ove vurderer, at besøgstallet vil stige med henved 10.000 gæster.

Et tal, han ikke griber ud af den blå luft, men bygger på særligt to initiativer. Tidligere i år blev der indviet fire nye præriehuse og to vildmarksbade, og Niels Henrik Ove forventer, at den investering først for alvor vil slå igennem til næste år. Husene giver besøgende mulighed for at overnatte eller holde møder på Ditlevsdal.

En anden nyskabende attraktion bliver den to dage lange festival med deltagelse af både kendte og ukendte danske bands, som holdes 4.-5. juli næste år.

- Der er allerede virkelig stor interesse for festivalen, siger Niels Henrik Ove.

Annonce

Positiv omtale

En medvirkende årsag kan måske skyldes den goodwill, som er strømmet bisonfarmen i møde, fortæller Niels Henrik Ove, efter kåringen til Årets Brobygger. En kåring, som Dyrenes Beskyttelse stod bag.

- Du åbner dørene op til Ditlevsdal Bison Farm og bygger bro mellem mennesker og dyr. Du inviterer nysgerrige dyrevenner tæt på de prægtige bisoner. Med din store erfaring og engagement i dyrevelfærd er du et strålende eksempel på en produktion på dyrenes betingelser. Det er en stor glæde at se, når dyrene trives i det frie fangenskab, hed det blandt andet i nomineringen.

Alt i alt mener han derfor, at det ikke er forbundet med naivitet, når han skønner, at Europas største bisonfarm er på vej til at udbygge sin position.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Bulldogs kørt over på tre minutter

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Faaborg-vægter kritiserer vinderforslag: - Skal der liv i Faaborg, skal vi have en bedre vej til Odense

Annonce