Annonce
Livsstil

Opskrift på pinseret: Laksetartar

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Her til pinse skal vi have lidt lækkert, og måske har vi endda også lidt ekstra tid til at gøre noget ekstra ud af maden. Jeg har engang skåret laks i tern til denne ret til 35 mennesker til min 30 års fødselsdag. Det tager en næsten en halv dag, så sæt tid af inden du går i gang, hvis du laver retten til mange.

500 g fersk laks uden skind

½ dl olivenolie

Skallen af 1 lime

1 lille rødløg

¼ rød chili

1 spsk. sort sesamfrø

6 blade romainesalat

Skær små tern af laksen (cirka 1 x 1 centimeter).

Vend lakseternene i olivenolie og riv limeskal over.

Rør finthakket rødløg i sammen med finthakket chili og sorte sesamfrø.

Server laksetataren på et salatblad.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce