Annonce
Mad og drikke

Opskrift: Moules marinière

Moules mariniére serveres gerne sammen med friterede kartofler. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Det skal du bruge (til fire personer):

1 kg blåmuslinger

2 dl hvidvin

2 dl piskefløde

2 spsk. basilikumpesto

1 finthakket rød chili

1 lime, skåret i kvarte og derefter i mindre stykker

2 fed finthakket hvidløg

Bredbladet persille

Salt og peber

Sådan gør du:

Skyl muslingerne grundigt i koldt vand og kassér dem, der er åbne.

Kog en lage af hvidvin, fløde og krydderier.

Kom muslingerne i og damp dem under låg, til de åbner sig.

Drys med finthakket bredbladet persille.

Server dem straks i varme, dybe tallerkener sammen med suppen fra opkoget.

Kan serveres med friterede kartofler og aioli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce