Annonce
112

Opsigtsvækkende afgørelse i landsretten: Dømt fiskehandler fra Kerteminde blev løsladt

Retten i Odense skal igen behandle sagen mod den 43-årige fiskehandler fra Kerteminde, som 1. april blev idømt to et halvt års ubetinget fængsel for besiddelse af våben og narkotika. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Sagen mod en 43-årig mand, som i april blev idømt to et halvt års ubetinget fængsel for bl.a. besiddelse af et større arsenal af skydevåben og knive, skal gå om. Manden fremstilles torsdag eftermiddag i grundlovsforhør.

Kerteminde: Torsdag eftermiddag står fiskehandler Søren Niss Boesen fra Kerteminde atter foran en dommer i Retten i Odense, hvor han for knap seks uger siden blev idømt to et halvt års ubetinget fængsel for besiddelse af narkotika og et større antal våben.

Nu kræves han varetægtsfængslet i samme sag. Den usædvanlige udvikling i sagen skyldes, at Østre Landsret onsdag besluttede at løslade Søren Niss Boesen, som havde anket dommen fra byretten.

- Landsretten kan ikke se, hvordan byretten er nået frem til sit resultat. Så nu indbringer vi sagen for retten igen, siger anklager Kirsten Flummer.

- Han blev løsladt af landsretten i går og anholdt umiddelbart efter. Og nu fremstiller vi ham så i dag og afleverer et anklageskrift i retten, og så må vi have sagen berammet.

- Er det samme anklageskrift som sidste gang?

- Nej, for da var det en tilståelsessag, og landsretten siger, at det her kan ikke afgøres ved en tilståelsessag.

Annonce

Den 43-årige fiskehandler blev i den første byretssag dømt for flere forhold. På hans bopæl og i en container på stranden i Kerteminde fandt politiet i november flere skydevåben og adskillige stikvåben, og på en adresse i Mesinge opbevarede han en del ammunition.

Han blev også fundet skyldig i at være i besiddelse af 2,9 gram amfetamin og 0,32 gram ecstasy, da han blev anholdt i november sidste år, og i at have modtaget 10 gram amfetamin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Ulovligt ifølge revisor: Konkursramt advokatfirma lånte penge i velgørenhedsfond

Annonce