Annonce
Kerteminde

Oplevelsespark: Restaurant må kun holde åbent til klokken 23

Som det fremgår af denne grafik, vard er ikke i lokalplanforslaget præciseret åbningstid for restauranten. Men det har Teknisk udvalg nu fået tilføjet. Arkivgrafik

Teknisk udvalg har tilføjet nogle detaljer - om udformning af bygninger og lukketid. Om det forsinker sagen vides endnu ikke.

Kerteminde: Om Hans Andersen får grønt lys for at anlægge en oplevelsespark op ad Sybergland, er fortsat et åbent spørgsmål.

Politikerne i teknisk udvalg kunne ikke godkende lokalplanforslaget, men tilføjede i stedet nogle præcisioner.

- Om de præcisioner er så omfattende, at forslaget skal i ny høring, ved vi ikke. Det skal nu undersøges. Hvis der ikke skal en ny høring til, så går sagen videre til økonomiudvalget. Hvis der skal en ny høring til, dukker den op på teknisk udvalgs dagsorden igen, fortæller formand for teknisk udvalg, Jesper Hempler (SF).

Der var tre præcisioner, det var magtpåliggende for udvalget at få indføjet i lokalplanen.

- For det første skal restaurantbygningen opføres i maksimalt halvanden etage, og den skal bygges med taghældning. Vi vil ikke risikere at få en "kummefryser. Og så må den ikke være åbent længere end til klokken 23, oplyser Jesper Hempler.

- Desuden bliver der et krav, at kioskbygningen skal opføres på en måde, så den passer ind i landskabet. I det oprindelige lokalplanforslag er det ikke beskrevet./ström

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce