Annonce
Kerteminde

Oplevelsespark: Lokalplan på vej i offentlig høring

Ved tidligere forslag til lokalplanen har der været klager over, at adgangen til parken skulle ske via en lille grusvej. Det er lavet om i den nye plan. Arkivfoto: Kim Rune

På det seneste møde i miljø- og teknikudvalget var planerne om en oplevelsespark i Kerteminde igen på dagsordenen. Og indtil videre tegner det lyst.

Kerteminde: Snart tegner det måske lyst for Hans Andersen, der længe har haft planer om at etablere en oplevelsespark i Kerteminde. På miljø- og teknikudvalgets seneste møde, besluttede de, at sende den lokalplan, der gør etableringen af parken mulig, i offentlig høring.

- Det var der sådan set ret bred enighed omkring, at det skulle vi, fortæller Jesper Hempler (SF), formand for udvalget.

Der har tidligere været fremlagt planforslag for parken, der ikke er blevet vedtaget. Men nu har piben fået en anden lyd. Måske. Først må man dog afvente, om der kommer indsigelser mod planen, når den kommer i høring. Ved tidligere planforslag har der været en del indsigelser.

Udvalget havde kun en eneste betænkelighed, nemlig et enkelt punkt i lokalplanen, som de ønsker at ændre på. Punktet gælder planerne for en restaurant i parken, hvor der i lokalplanen står, at den planlagte restaurant kun må have åbent i det tidsrum, hvor selve parken har åbent. Noget udvalget gerne vil se på mulighederne for at ændre.

- Vi har anført, at vi synes, at der skal kigges på det, så der er mulighed for udvidelse af de åbningstider, siger Jesper Hempler.

Han forklarer, at der kan være mange grunde til at have åbent på andre tidspunkter. Udvalget synes ikke, at det giver mening, at der ved firma-arrangementer eller lignende ikke er mulighed for at spise på restauranten udenfor parkens åbningstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Kerteminde For abonnenter

Hvor tæt kan bådene pakkes på marinaen? - Arkitekten kender ikke meget til sejlsport, siger sejler

Annonce