Annonce
Nyborg

Oplevelseskomponisten er klar med stort program

Ghita Nørby læser op fra forskellige eventyr, når hun gæster KinoVino i Nyborg den 17. september. Det sker sammen med to meget dygtige musikere, Lars Hannibal og Michala Petri. Arkivfoto: Pelle Rink
Ghita Nørby, Hush, Steen Jørgensen, Noah, Anders "Anden" Matthesen, Northern Assembly og Sing Sing Sing er nogle af navnene.

Nyborg: Efterårets program er klar hos Oplevelseskomponisten. Fra september går det løs igen med masser af musik og stand-up hos Oplevelseskomponisten.

Ikke færre end 14 arrangementer, som dækker over koncerter, stand-up og oplæsning.

- Det er et meget omfangsrigt program, der er fundet plads til både Ghita Nørby, Hush, Steen Jørgensen, Noah, Anders "Anden" Matthesen, Northern Assembly og Sing Sing Sing, fortæller Carl Martin Ryberg Jensen fra Oplevelseskomponisten.

Efter et flot efterår 2018 og et lige så velbesøgt forår 2019 går Oplevelseskomponisten videre til efteråret 2019, hvor mange allerede har købt billet til arrangementerne. Blandt andet er Michael og Mathilde Falchs besøg i Vindinge Kirke allerede udsolgt.

Annonce

Godt salg i 2018

I 2018 solgte Oplevelseskomponisten mere end 2300 billetter til de ni arrangementer som blev afviklet med en samlet belægning på 87,9 procent. Mange publikummer kommer ikke bare fra Nyborg, men også fra andre byer.

- 2018 blev det bedste år til dato og allerede nu kan det ses at 2019 bliver endnu bedre både billetsalgsmæssigt, men også økonomisk, siger Carl Martin Ryberg Jensen.

I Nyborg Idræts- og fritidscenter kommer der hele tre arrangementer: Først koncert med Johnny Logan. Senere er det stand-up shows med Anders "Anden" Matthesen og Jonatan Spang. Ørbæk Midtpunkt er et nyt spillested. Her har Nalle and his Crazy Ivans featuring Søren Rislund meldt deres ankomst i de helt nye lokaler.

Billetsalget til efterårets koncerter er startet. Billetter kan købes hos Billet.dk eller hos KinoVino i Vægtergade.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce