Annonce
Nyborg

Oplevelseskomponisten er klar med stort program

Ghita Nørby læser op fra forskellige eventyr, når hun gæster KinoVino i Nyborg den 17. september. Det sker sammen med to meget dygtige musikere, Lars Hannibal og Michala Petri. Arkivfoto: Pelle Rink
Ghita Nørby, Hush, Steen Jørgensen, Noah, Anders "Anden" Matthesen, Northern Assembly og Sing Sing Sing er nogle af navnene.

Nyborg: Efterårets program er klar hos Oplevelseskomponisten. Fra september går det løs igen med masser af musik og stand-up hos Oplevelseskomponisten.

Ikke færre end 14 arrangementer, som dækker over koncerter, stand-up og oplæsning.

- Det er et meget omfangsrigt program, der er fundet plads til både Ghita Nørby, Hush, Steen Jørgensen, Noah, Anders "Anden" Matthesen, Northern Assembly og Sing Sing Sing, fortæller Carl Martin Ryberg Jensen fra Oplevelseskomponisten.

Efter et flot efterår 2018 og et lige så velbesøgt forår 2019 går Oplevelseskomponisten videre til efteråret 2019, hvor mange allerede har købt billet til arrangementerne. Blandt andet er Michael og Mathilde Falchs besøg i Vindinge Kirke allerede udsolgt.

Annonce

Godt salg i 2018

I 2018 solgte Oplevelseskomponisten mere end 2300 billetter til de ni arrangementer som blev afviklet med en samlet belægning på 87,9 procent. Mange publikummer kommer ikke bare fra Nyborg, men også fra andre byer.

- 2018 blev det bedste år til dato og allerede nu kan det ses at 2019 bliver endnu bedre både billetsalgsmæssigt, men også økonomisk, siger Carl Martin Ryberg Jensen.

I Nyborg Idræts- og fritidscenter kommer der hele tre arrangementer: Først koncert med Johnny Logan. Senere er det stand-up shows med Anders "Anden" Matthesen og Jonatan Spang. Ørbæk Midtpunkt er et nyt spillested. Her har Nalle and his Crazy Ivans featuring Søren Rislund meldt deres ankomst i de helt nye lokaler.

Billetsalget til efterårets koncerter er startet. Billetter kan købes hos Billet.dk eller hos KinoVino i Vægtergade.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce