Annoncørbetalt indhold

Oplevelser i naturen, som du sent vil glemme

PR-foto design

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle kan være med, når det kommer til fantastiske oplevelser i naturen. Den frihed, man føler, når man udforsker nye steder, er noget, der rammer plet hos både store og små. Er du en af dem, der søger nye muligheder for at presse dig selv til det yderste, eller ønsker du bare at slappe af på en dejlig campingtur? Det er lige meget, om du er til ekstremsport eller udendørshygge. På CAMPZ.dk finder du både det udstyr og den inspiration, som du mangler, før du begynder dit næste eventyr. I bund og grund handler det om at skabe nye og uforglemmelige minder i naturen – både til lands, til vands og i luften.

Brands, der er til at stole på

Annonce

Uanset om du er professionel sportsudøver eller udendørsentusiast, så kan det ikke understreges ofte nok, at det er yderst vigtigt at have godt udstyr med dig. Kvalitet er en af de essentielle ting, som man aldrig bør gå på kompromis med. Derfor har vi på CAMPZ.dk udvalgt en lang række af forskellige brands, som udelukkende leverer sportsudstyr, beklædning og tilbehør, der er til at stole på. Iblandt de nøje udvalgte mærker er der specialister inden for enhver sportsgren og udendørsaktivitet, som du kan komme i tanke om. De kombinerer nye teknologier med årtiers erfaring og passion, som resulterer i grej, der både har en høj ydeevne og samtidig yder fantastisk støtte under hele din tur. Fælles for alle disse mærker er, at de værdsætter og producerer produkter, der indebærer flot design, innovative materialer og godt håndværk. Hvad end du leder efter det perfekte par åndbare løbesko eller det nyeste klatregrej, så finder du det uden tvivl hos os på CAMPZ.dk. Vi betragter det som vores mission at give dig muligheden for at være klædt på fra top til tå i det bedste outdoor-tøj på markedet. Med andre ord så er det beklædning og udstyr, der altid holder, uanset hvilke vejrforhold og terræn du møder på din vej.

Dit næste eventyr venter på dig

Det kan godt være overvældende at finde ud af, hvilken type sport der passer bedst til én. Præcis ligesom at det kan være besværligt at vælge mellem et hav af forskellige produkter. For hvordan ved man, hvilken rygsæk der er bedst? Hvordan beslutter man sig for, om man er mest til speedtrekking eller en almindelig vandretur? På CAMPZ.dk finder du ikke kun et stort udvalg af kollektioner, men også en masse idéer og guides til forskellige aktiviteter og produkter, så du altid er klædt perfekt på til dit næste eventyr. Derudover finder du også en masse gode råd til, hvordan du passer bedst på dit udstyr og naturligvis også dig selv. Især når du kaster du ud i forsøg på at nå endnu højere og endnu længere. Det er bare om at komme afsted, men i godt udstyr fra CAMPZ.dk kan du være sikker på, at dine minder bliver en hel del bedre. Rigtig god tur!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

  

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.