Annoncørbetalt indhold

Oplevelser i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

København er Danmarks hovedstad med over en million indbyggere, der er derfor massere af muligheder for aktiviteter til alle aldre og behov. Så hvis du har en fridag, eller er på behov i storbyen findes der en masse oplevelser i København. Det kommer selvfølgelig an på hvad du ønsker at opleve og udforske. Om det er kulturelle oplevelser, shopping, museer eller andre sjove aktiviteter, er der noget for dig - mulighederne er mange.


Annonce

Besøg Tivoli 

Tivoli er en attraktion som alle bør besøge stor som lille. Tivoli ligger i hjertet af København og er et sted som både rummer gode spisemuligheder, shopping, forlystelser og andre skønne ting at se på. Dette fortryllende sted ligger lige overfor Københavns Hovedbanegård og kan derfor ikke blive mere centralt. Hvis man kommer langvejs fra kan man tage en overnatning på Hotel Nimb som ligger inde i Tivoli, eller man kan tage gå en tur eller cykle til Tivoli Hotellet, som ligesom parken indeholder god stemning for store og små.


Det er bedst at besøge Tivoli til Halloween, hvor de hvert år pynter op med græskare i massevis. Samt pynter op med uhygge og giver dig mulighed for at besøge et Haunted Hause, for en ekstra hyggelig stemning. Det er i hvert fald gennemført og en oplevelser værd. Om sommeren har du mulighed for at deltage i forskellige koncerter, også kaldet fredags rock, hvor danske og udenlandske kunstnere spiller midt inde i Tivoli. Du kan også bestille billetter til en ballet eller musical til Glassalen hvor der hvert år bliver spillet fantastiske stykker.


Gå en tur på Strøget 

Hvis du er til shopping, findes der på Strøget et hav af forskellige butikker og ikke mindst restauranter. Det er Københavns største gågade og du finder butikker med alt lige fra designervare, Lego og Royal Copenhagen.


Hvis du går længere op af Købmagergade, finder du Rundetårn som er et ikonisk varemærke for Danmark. Har kan du tage den lange vej op til toppen i et 35 meter høje tårn, hvor du har en fantastisk udsigt over København.


Se dyr i Zoo 

Hvis du er til Zoo oplevelser og dyr, er Københavns zoo helt klart et besøg værd. Det er i de seneste år blevet nyrenoveret så der er kommet lækre restauranter og nye anlæg til blandt andet Isbjørnene, elefanterne og pandaerne. Især pandaerne er et besøg værd, har kan du opleve to smukke pandaer fra Kina, på tæt hånd. Du kan samtidig spise i restauranter omkring deres hjem, hvor du kan nyde asiatiske retter med direkte udsigt til pandaerne. Både elefanterne og isbjørnene har desuden fået unger for ikke så lang tid siden, hvilket bare gør besøget endnu bedre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.