Annonce
Kerteminde

Oplev en lille smule kirsebærstemning: Festival holder event på torvet

Både Kirsebærfestivalen, Kerteminderevyen, Kerteminde Cityforening og Havnefesten vender tilbage i 2021. Foto: Mette Louise Fasdal
Annonce

Kerteminde: Hvis du savner stemningen til Kirsebærfestival, der er aflyst i år på grund af coronavirus, kan du tage et lille smut på torvet i Kerteminde i weekenden.

- Vi vil gerne markere os, og vise at vi stadig er her. Derfor holder vi et lille bitte event, fortæller Aleksandra Pfeil, næstformand i foreningen bag festivalen.

På Johannes Larsens Plads i Langegade opstiller foreningen to mindre telte. Herfra bliver der salg af kirsebær, samt salg af de kirsebærting, som foreningens frivillige plejer at lave og sælge på Kirsebærfestivalen.

Derudover udstilles plakaterne, der konkurrerer om at blive næste års kirsebærfestivals-plakat i et af teltene, og han kan man stemme på den, man synes skal vinde.

Kirsebærdronningen kommer også på besøg og kommer til at gå rundt i byen sammen med en vægter og en trommeslager.

- Det var meningen, vi ville have lavet et lidt større arrangement med lidt musik på havnen, men omstændighederne er desværre sådan, at vi ikke har mulighed for det på grund af corona-virus og de restriktioner, der er i den forbindelse. Vi fik et blankt nej fra Fyns Politi, fortæller Aleksandra Pfeil.

Man kan hilse på majestæten og mærke en lille smule kirsebærstemning fredag klokken 15-18 og lørdag klokken 10-13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Windell er bekymret for corona-krisen forud for budgetforhandlinger: - Vi skal ikke give en masse løfter

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce