Annonce
Nordfyn

Opfordring: Spørg og få journalistiske svar

Ønsket er, at den journalistiske proces på Nordfyn i højere grad skal påvirkes af input fra læserne. Hvornår bliver der trafikregulering ved Bogensevej-Assensvej uden for Bogense? Et af de læserspørgsmål, der allerede har udmøntet sig i en journalistisk historie. Arkivfoto: Dorthe Wolff
Er der ting, du undrer dig over som borger på Nordfyn, hjælper vi dig gerne. Stil dit spørgsmål til redaktionen og få journalistiske svar.
Annonce

Nordfyn: Hvornår bliver der trafikregulering ved Bogensevej-Assensvej? Hvorfor er der ingen lokal politistation? Hvorfor kan man låne mindre på Ereolen i Nordfyns Kommune, mens lånemulighederne stiger i andre kommuner?

Ovenstående er bare tre af de spørgsmål fra læserne, vi på den nordfynske redaktion har besvaret - og vi modtager gerne endnu flere. Har du et spørgsmål, du synes, vi skal undersøge, så skriv det til os. Spørgsmål, der kan sætte os på sporet af gode og interessante historier.

Er det en sag, som mange andre læsere også er optaget af, forvandler vi spørgsmålet til en historie i avisen. På den måde er du som læser med til at bestemme, hvad din lokale avis skal lave journalistik om. Når vi på den måde løfter i flok, tror vi på, at vi kan lave bedre og mere vedkommende journalistik for dig.

Annonce

Få indflydelse

Ønsket er at invitere dig og andre læsere til i endnu større grad at få indflydelse på, hvad vi som journalister skal undersøge og lave historier om på Nordfyn. Ingen spørgsmål er for store og ingen for små. Og er det noget, du kunne finde på at diskutere med naboen over hækken, ja så kunne det meget vel også blive til en interessant historie i avisen.


Ingen spørgsmål er for store og ingen for små. Og er det noget, du kunne finde på at diskutere med naboen over hækken, ja så kunne det meget vel også blive til en interessant historie i avisen.


I bunden af denne artikel finder du en spørgeboks under overskriften "Spørg redaktionen". Her kan du skrive dit spørgsmål og dine kontaktoplysninger og trykke "send". Den samme spørgeboks vil fremover optræde i mange af vores artikler, hvor den typisk vil stå i bunden af de enkelte artikler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Assens

Restaurantejer beder om forståelse: Gæster skrider og er sure over at skulle bære mundbind

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce