Annonce
Odense

Opfordring: Se byrådsmødet på nettet

Sidste års førstebehandling af budgettet i byrådet. Da var der fyldt godt op på tilhørerpladserne i baggrunden, men det må der ikke være i år. Foto: Kim Rune Foto: Kim Rune
Annonce

Odense: På onsdagens byrådsmøde er der førstebehandling af budgettet for 2021. Lige præcis den slags byrådsmøder plejer at have mange tilhørere, men nu kommer der en opfordring fra kommunen til ikke at møde op. I stedet anbefales det de interesserede at følge byrådsmødet på nettet.

Det er covid-19-restriktionerne, som gælder i det storkøbenhavnske område og i Odense, der spiller ind. Restriktionerne betyder, at der ifølge en pressemeddelelse fra Odense Kommune kun vil være meget få tilhørerpladser til budget-byrådsmødet onsdag d. 16. september.

Derfor vil det være klart bedst, at man ikke møder op og i stedet følger byrådsmødet på nettet, lyder opfordringen.

Der er flere muligheder for at se en live-streaming af byrådsmødet. Man kan gøre det via kommunens Facebook-side eller på Odense Kommunens særlige byråds-tv-side.

En anden mulighed er at bruge en særlig app til telefonen. Den kan hentes i AppStore eller Google Play, og den hedder KommuneTV. Hvis man har hentet app'en, skal man vælge hvilken kommune, man gerne vil følge, og herefter er der adgang til den direkte transmission af mødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce