Annonce
Middelfart

Opfordring: Lad op til juleaften med en tur i vandet

Borgmester Johannes Lundsfryd (S) gik forrest, da saunaen på Middelfart Marina blev indviet i november. Arkivfoto: Mia Harm Madsen

Den voksende skare af vinterbadere i Middelfart og omegn er på vej til at stifte en forening. Og juleaftensdag inviterer de alle interesserede til et lille "juledyp" i Fænøsund.

Annonce

Middelfart: Med den nylige åbning af faciliteterne på Middelfart Marina for vinterbadere med sauna, badebro og omklædning er interessen for det kolde gys vokset gevaldigt.

- Jeg vil tro, at der i hvert fald er 100 mennesker, som regelmæssigt kommer og vinterbader ved marinaen, siger Kasper Kiltang.

Sammen med godt en håndfuld andre elskere af det kolde gys sidder han for øjeblikket og arbejder på at etablere en forening for vinterbadere i Middelfart. Med de store kyststrækninger, som området er kendetegnet af, er det for eksempelvis også muligt at spotte ligesindede i Strib og ved Hindsgavl.

- Vi vil gerne forsøge at danne et fællesskab for vinterbadere, fortæller Kasper Kiltang.

24. december om formiddagen kan man klargøre sig til juleaften med et juledyp i Fænøsund efterfulgt af en tur i saunaen på Middelfart Marina. Arkivfoto: Mia Harm Madsen
Annonce

Alle kan være med

Indtil videre er der kommet over 130 medlemmer af Facebook-gruppen Middelfart vinterbadere, og planen er at holde stiftende generalforsamling på et tidspunkt i januar. Forinden vil de friske badere blandt andet hygge sig med, hvad de selv betegner som et såkaldt "juledyp".

24. december klokken 11.00 er alle interesserede velkomne til at møde op på Middelfart Marina. Kasper Kiltang forsikrer, at det ingen hindring er, hvis man ikke har badet siden i sommer.

- Møder man op, skal vi sørge for, at man får en fantastisk første oplevelse som vinterbader, lover han og konstaterer, at vinteren endnu ikke har vist sig fra sin mest kolde side.

Faktisk, fortæller han, er der visse vinterbadere, som næsten synes, det er en smule for varmt.....

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Dødsulykke: Tredje person fra forulykket bil er stadig i kritisk tilstand

Kerteminde

Mårhund løs på Hindsholm

Kultur

Grum fremtidsvision indhentet af corona

Annonce