Annonce
Faaborg-Midtfyn

Opfordring fra Vores Faaborg & Egn: Støt det lokale ved at købe gavekort

De eletroniske gavekort til Vores Faaborg & Egns medlemmer kan købes hos Flemming Munkesø i SuperBrugsen. Arkivfoto
Signe Pardorf Nielsen, bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg&Egn, har engageret sig i flere forskellige netværk for at få input til at hjælpe de lokale forretninger gennem coronakrisen. Hun har en opfordring til borgerne: Støt de lokale butikker ved at købe gavekort.

Faaborg og omegn: Coronakrisen tærer hårdt på de lokale butikker og forretninger, og mange har måttet lukke for deres fysiske butik, mens store dele af Danmark også er lukket ned.

Men der er faktisk stadig en måde, man kan støtte de lokale butikker på, lyder budskabet fra Signe Pardorf Nielsen, bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg&Egn.

- Jeg vil opfordre til, at man køber gavekort ved de lokale butikker. Selvom det meste af landet er lukket ned, er der stadig nogen, der har fødselsdage, jubilæer og andre mærkedage. Og så er det en måde, man kan støtte forretningerne på, siger hun.

Hvis man køber et gavekort hos den enkelte butik, så støtter man den enkelte butik direkte og med det samme. Men man har også mulighed for at købe gavekort fra Vores Faaborg&Egn, som kan benyttes hos alle foreningens medlemmer.

- Godt nok støtter det ikke direkte lige nu, men nu krisen er ovre, og butikkerne igen åbner op, så kommer der penge i kassen, der hvor gavekortene bliver brugt. Og der er gode chancer for, at der sker et merkøb, når man alligevel er inde og bruge et gavekort, siger Signe Pardorf Nielsen.

Vores Faaborg&Egn-gavekortene kan købes hos SuperBrugsen i Mellemgade, som holder åbent som vanligt.

Annonce
Signe Pardorf Nielsen indgår i flere forskellige netværk, hvor hun får inspiration til, hvordan hun bedst kan hjælpe handelslivet gennem krisen. Arkivfoto

Deler erfaringer

Signe Pardorf Nielsen har inviteret alle medlemmerne i Vores Faaborg&Egn til en lukket Facebookgruppe, hvor der kan deles frustrationer og gode råd til, hvordan man klarer sig igennem krisen.

Selv er hun med i et netværk af såkaldte ”city-chefer”. De mødes digitalt hver morgen og udveksler erfaringer. Her kan hun også få gode ideer til tiltag fra andre steder i landet, der også kan hjælpe det lokale handelsliv. Ligeledes samarbejder hun med bymæglerne i Ringe samt Faaborg-Midtfyn Kommune om forskellige initiativer.

Hun tør ikke spå om, hvorvidt krisen kommer til at koste lokale forretninger livet.

- Der er ingen, der ved, hvor det her ender henne. Det er altid vigtigt at købe lokalt, og lige nu er det endnu vigtigere, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce