Annonce
Odense

Operachef stopper efter to år

Efter lidt mere end to år stopper Thomas Storm nu som operachef hos Den Fynske Opera. Han vil bruge kræfterne på sit eget arbejde som operasanger. Arkivfoto: Michael Bager
Den Fynske Opera i Odense skal have ny leder. Thomas Storm stopper efter to år i spidsen for operaen.

Lidt mere end to år. Mere blev det ikke til for Thomas Storm, der nu stopper som leder af Den Fynske Opera med base på Filosofgangen i Odense. Der er nu ikke tale om en fyring, men om et jobskifte efter den afgående operachefs eget ønske. Han vil tilbage til det kunstneriske arbejde som operasanger.

- Det har været to virkelig spændende og gode år på Den Fynske Opera. Det har både været lærerigt og også en stor glæde og inspiration at bidrage til at skabe og vedligeholde et operahus på Fyn med et højt kunstnerisk niveau. Men jeg glæder mig til nu at lægge mit fokus i den udøvende, kunstneriske del som operasanger, siger Thomas Storm i en pressemeddelelse.

Det bliver dog ikke et helt farvel til det fynske operahus. For Storm har en rolle i både "Den Glade Enke" og "Askepot", der er på plakaten i operaens sæson 2020/2021.

Hos Den Fynske Opera har man været glade for samarbejdet:

- Vi har været virkelig glade for Thomas Storms indsats, og der er ingen tvivl om, at han vil blive savnet. Men vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger bestyrelsesformand for operaen, Rune Kallager.

Operaen vil nu arbejde på at finde en ny kunstnerisk chef. Indtil det er på plads, er Kim Bakdal Jensen konstitueret som leder af Den Fynske Opera.

Thomas Storm stoppede med udgangen af marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce