Annonce
Middelfart

Open air-overskud går til gården: - Vi regner med et pænt overskud

Kun 30-40 ledige pladser tilbage af de i alt 1200 til Open air på Tvillingegården - for 11. gang. Foto: Peter Leth-Larsen
Tvillingegården i Båring var onsdag ramme for Open air for 11. gang. Det skæpper godt i kassen, og arrangørerne bag lover også koncert til næste år.
Annonce

Båring Mark: Op mod 1200 pensionister og efterlønnere trodsede varsler om regnbyer og satte sig for 11. gang til rette på Tvillingegårdens store græsplane på Båring Mark til Open air-koncert.

Onsdag var Dario Campeotto, Lotte Riisholt, Copenhagen Opera Trio og Midt Om Natten trækplastrene. Og selv om sluserne fra oven på et tidspunkt blev lukket op for fuldt drøn, så klarede tilskuerne sig med medbragte regnslag.

Det fortæller Tvillingegårdens daglige leder, Erik Gram Andersen, der tilføjer, at årets musikfest var så godt som udsolgt med kun 30-40 ledige billetter.

Han var i det hele taget vældig optimistisk trods de sorte byger.

- Vi regner med at få et pænt overskud. Det plejer at ligge mellem 80.000 og 100.000 kroner, og det rammer vi nok cirka i år. Nærmere kan vi ikke sige det nu, siger Erik Gram Andersen, der kan fortælle, at man i hvert fald næste år regner med at afholde Open air nok en gang.

Dario Campeotto på scenen inden den første store regnbyge med sin udgave af det gamle Melodi Grand Prix-hit "Nel blu dipinto di blu" - bedre kendt som "Volare". Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Anneks og stald for tur

Overskuddet er hvert år øremærket til renoveringsprojekter på den gamle landbrugsejendom, der gennem en årrække er blevet forvandlet til et fristed for ældre.

Senest har en anneksejendom gennemgået en forvandling, så det snart bliver til et aktivitetshus på omkring 70 kvadratmeter for de grupper, der maler, spiller musik og på anden måde er kreative.

- Vi er ikke helt færdige - men næsten, fortæller Erik Gram Andersen.

Overskuddet fra 2019 er øremærket til et større projekt, som skal få hævet loftet i en staldbygning, der bliver brugt til diverse møder, aktiviteter og selskaber, der kommer langvejs fra for at få kaffe, boller og lagkage på Tvillingegården.

- Vi vil gerne have noget mere luft, men det er et projekt, der tager lang tid. Det er ikke tiden, der betyder noget. Det er mere, at vi skal have noget at beskæftige os med, siger den daglige leder.

Omkring 70 frivillige går hver uge til hånde på fristedet, mens omkring 470 er medlemmer af venneforeningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Fyn

Ud og se med SFVJ: Fyns flotteste togtur

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Annonce