Annonce
Odense

Opdaget af forbipasserende: Kvinde anholdt efter formodet påsat brand i nat

Fyns Politi skal mandag ransage en 54-årig kvindes bolig, og når hun siden er blevet afhørt, afgøres det, om hun skal fremstilles i grundlovsforhør. Hun sigtes for forsætlig brandstiftelse ved en ejendom i Åløkkekvarteret i Odense natten til mandag. Arkivfoto: Michael Bager.

En mand opdagede natten til mandag, at der var ild ved et hus i Odense. Han fik slukket ilden og tilbageholdt en kvinde, som politiet mistænker for at have tændt ilden op ad huset.

Odense: En 54-årig kvinde fra Odense venter mandag morgen på at blive afhørt, efter hun natten til mandag blev anholdt i forbindelse med en formodet påsat brand på Kong Georgs Vej i Åløkkekvarteret.

Klokken 03.37 fik politiet en anmeldelse fra en 29-årig mand, som var kommet forbi et toetagers hus på vejen og havde opdaget, at der var ild ved huset.

- Anmelderen fortalte os, at der var anlagt et bål op ad ejendommen. Han gik resolut hen og fik det slukket, og da vi kom frem, stod der en kvinde ved ham, som han havde tilbageholdt, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Det havde ifølge politiets oplysninger kun brændt lidt omkring busken, men politiet formoder, at det var kvinden, som havde forsøgt at tænde ild til busken.

- I og med det er sket op ad en ejendom, hvor der bor andre, slipper hun ikke med en sigtelse for overtrædelse af afbrændingsforbuddet, men sigtes efter straffelovens paragraf om forsætlig brandstiftelse, oplyser vagtchefen.

Kvinden er mandag morgen endnu ikke blevet afhørt, og hendes forklaring kendes derfor ikke. Politiet skal mandag ransage hendes bopæl, og politiets jurister vil derefter vurdere, om hun skal kræves varetægtsfængslet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Odense

Truede med at sætte ild i betjente: 19-årig kvinde erkender at have sat ild i papir og plastikplanter i Plantorama

Annonce