Annonce
112

Opdagede røg: Brand i seng kan være udløst af rygning

Arkivfoto: Michael Bager.
Brandmænd og politi kørte tidligt tirsdag morgen til Primulavej i det nordøstlige Odense efter melding om røg fra en lejlighed.

Odense: Beredskab Fyn blev tirsdag morgen alarmeret om røgudvikling fra en bolig på Primulavej i det nordøstlige Odense. Ifølge Fyns Politi kom anmeldelsen klokken 5.49 fra en anden beboer i området, som angiveligt kunne se røg komme fra et vindue i lejligheden.

Der var ifølge politiets foreløbige oplysninger opstået ild i en seng i et værelse i lejligheden, og madrassen i sengen brændte ud. Der skete ikke større skader på lejligheden, og ingen personer kom ifølge politiets oplysninger til skade ved branden.

Der er mistanke om, at branden opstod som følge af rygning i sengen, oplyser vagtchefen hos Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Vi skærer, hvor det gør ondt, mens der flyder millioner til Frederiksberg og Gentofte

Lokaldebat: Årets budgetlægning (i kommunerne red.) har været præget af stor usikkerhed og forsinkelse. Folketingsvalget kom sent, derefter var Socialdemokraterne og deres støttepartier længe om at få dannet en regering. I stedet for hurtigt at få lavet aftaler med kommuner og regioner, valgte den nye regering at holde sommerferie. Derfor vidste vi ikke, om vi skulle spare 25 eller 100 millioner før sidst i september. Det er ingen let opgave at være politiker i disse år. Vores udgiftspres stiger voldsomt år efter år på grund af flere ældre og flere borgere med tunge diagnoser. Og vores indtægter er meget under landets gennemsnit, så skal der skæres, hvor det gør ondt. Danmark mangler stadig en udligningsreform, der hjælper kommuner som vores. Når velstillede kommuner som Frederiksberg og Gentofte næste år får henholdsvis 90 og 50 millioner i udligning fordi de "har ryddet op i cpr. registret" og derfor mister indbyggere, er kommentarer vist overflødige. Heldigvis er vi i en situation, hvor den ansvarlige politik, de fleste af os har været enige om, gør, at det nu i nogle år er muligt bruge af opsparede midler. I år fremlagde administrationen et effektiviserings- og sparekatalog på 60 millioner med mange tidsler. Det gik heldigvis bedre end forventet, så der blev ”kun” brug for cirka 25 millioner. Det blev muligt at styre udenom de værste forslag omkring daginstitutionerne, skoleområdet, de tidlige indsatser, rengøring hos de ældre og reducering af nattevagter. Det lykkedes også at få et balanceret anlægsbudget, hvor rammen blev hævet fra 90-95 millioner. Det var vigtigt for Venstre, så vi også fortsat har penge til haller, skoler, trafiksikkerhed og cykelstier rundt i Faaborg-Midtfyn Kommune, samtidig med store beløb til byudvikling i Årslev.

Annonce