Annonce
Kerteminde

Opbakningen til Tilbudsviften udeblev

Seks støttecentre i Kerteminde Kommune skulle samles i Munkebo på Toften. Sådan lød forslaget, men det vil tre ud af fem medlemmer af Social - og Sundhedsudvalget ikke være med til. Arkivfoto: Lasse Hansen

Tre medlemmer af Social - og Sundhedsudvalget valgte at stemme imod forslaget om at samle de lokale støttecentre for psykisk og fysisk handicappede på Toften i Munkebo. Udvalgsformanden mener, at der kom et valg i vejen.

Nordøstfyn: På Social - og Sundhedsudvalgets seneste møde var det kun Marianne Machon (V) og Lene Bjerregaard (S), der så postive effekter ved at samle kommunens seks støttecentre for fysisk og psykisk handicappede i et stort fælles aktivitetstilbud på Toften i Munkebo.

Lene Bjerregaard har tidligere været nævnt, som én i udvalget, der var imod forslaget om Tilbudsviften, men det er ikke tilfældet, understreger hun.

- Jeg synes tværtimod, at det er et rigtigt godt tilbud, pointerer hun.

Jens-Arne Hansen (S), Lone Kiilerich (DF) og Lars Bo Jensen var de tre udvalgsmedlemmer, der rystede på hovedet og sagde nej til at godkende forslaget.

De synes, at der har været for meget kaos omkring spareforslaget, og der vil være for store menneskelige konsekvenser ved at gennemføre forslaget, og de er ikke overbevidste om, at effekten af de markante ændringer vil give den forventede besparelse.

Forslaget er nu sendt videre til de forestående budgetforhandlinger.

Det kommer ikke bag på udvalgsformanden, at disse tre medlemmer af udvalget stemte forslaget ned.

- Jeg synes bare, at det er rigtig ærgerligt, at der er kommet et valg i vejen for noget, som kan skabe stort udviklingspotentiale, som kan skabe større livskvalitet for borgerne, og som samtidigt vil være medvirkende til en ansvarlig økonomisk balance på området, siger Marianne Machon.

- Jeg synes, at det havde været mere forsvarligt, hvis man fra starten havde sagt, at det her tør vi ikke i en valgperiode i stedet for at sætte så kolossale ressourcer i sving. Der har været 50 møder på det her område, som har forklaret, belyst og svaret på spørgsmål. Det er ikke politisk værdigt, pointerer udvalgsformanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce