Annonce
Middelfart

Opbakning til Humlemagasinets 30-års jubilæum: - Det er ikke bare et museum

Humlemagasinets 30-års jubilæum blev fejret med solskin og højt humør fra både personale og gæster mandag den 31. august 2020. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.

Harndrup: Da Humlemagasinet afholdt dets 30-års jubilæum mandag, mødte folk fra nær og fjern op for at støtte museet i Harndrup. Blandt dem var Lizzi Laubuch fra Odense, Pia Christensen også fra Odense og Bodil Nyholm og Sven Møller fra Præstø på Sjælland, som alle har været medlemmer af Humlemagasinet i seks år.

Både de to kvinder fra Odense og parret fra Præstø kom for at vise støtte og opbakning til museet, som for alle har en helt særlig plads.

- Det er ikke "bare" et museum. De smukke omgivelser og de flinke frivillige gør Humlemagasinet til noget helt specielt, fortæller Sven Møller fra Præstø.

Annonce
Sven Møller og Bodil Nyholm rejser relativt ofte fra Præstø og til Harndrup for at deltage i arrangementer og se de nyeste udstillinger. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.

- Vi elsker museet så meget, at hvis Humlemagasinet havde været inden for afstand, så var vi nok blevet frivillige, tilføjer Bodil Nyholm, som også har krydset Storebælt for at deltage i jubilæet. Samme holdning giver Lizzi Laubuch og Pia Christensen fra Odense også udtryk for.

Lagkagen er besøget værd

På trods af at de fire medlemmer har været en del af Humlemagasinets faste støtter siden 2014, har de svært ved at udpege deres yndlings udstilling, arrangement eller oplevelse i forbindelse med museet. Men det er ikke på dårligt grundlag.

- Det er svært at udpege et helt bestemt arrangement, en specifik udstilling eller en speciel oplevelse, som har været bedre end andre. Alt er sjovt, fordi man ser nye ting, hver gang man kommer, fortæller Bodil Nyholm.

- Det er svært, men hvis jeg skulle vælge en yndlings, ville det være jule-udstillingen. Det er så fantastisk at se, smiler Lizzi Laubuch.

 Dagen, hvor Humlemagasinet lukker, bliver forfærdelig, mener både Lizzi Laubuch og Pia Christensen. Foto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen.

- Det er rigtig svært at udpege én bestemt ting. Men jeg tror, foredraget om de dansk-vestindiske øer, som Humlemagasinet arrangerede, var min favorit. Jeg blev suget helt ind i fortællingerne - og jeg har ingen gang været på øerne, griner Pia Christensen.

Bodil Nyholm, Sven Møller, Lizzie Laubuch og Pia Christensen har én ting ved Humlemagasinet, som de alle synes er oplevelsen værd: nemlig caféens lagkage.

- Det har ikke været en rigtig tur til Humlemagasinet, hvis man ikke spiser et stykke Prinsesse Marie-lagkage, inden man tager af sted, fortæller Pia Christensen med et grin.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Se nødråbs-videoen: Charlotte og Agge var nogle af de første på stedet efter alvorlig trafikulykke

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

De blev kaldt bindegale, fordi de troede på det: Nu får de stor hæder for at redde historisk kro

Erhverv For abonnenter

Cannabisfirma tabte mere end 60 mio.: -Alt går efter planen

Nyborg

25-årig overtager en af Fyns største bilforhandlere: Med biler for flere millioner og et varelager på 100-150 biler

Middelfart For abonnenter

Stopper efter 15 måneders ansættelse: Middelfart skal have sin tredje turistchef på tre år

Forsvaret har fundet PFAS-giftstoffer på størstedelen af sine  brandøvelsespladser: Få det fulde overblik her

Assens For abonnenter

Efter SF-drama får toppolitikeren Pia helt nye arbejdsopgaver: - Jeg har gjort mig en masse tanker om noget, jeg ikke skal lave

Navne For abonnenter

Genåbnet vinbar, ny cheftræner og fynsk skuespiller-baby

Fyn

OUH tæller op: Har endnu ikke overblik over konsekvenserne af sygeplejerskernes kollektive opsigelsesdag

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Kerteminde

Ulla vil gerne have læst højt og gå en tur: Ny idé skal få flere til at arbejde på plejehjemmene

Leder For abonnenter

Fyens Stiftstidende mener: Lad os få ren besked om letbanens problemer - letbanen har brug for medvind

Erhverv

Travlt igen efter forsinkelser: Flere ingeniører skal designe skibe og værfter i Odense

Annonce