Annonce
Fyn

Op til 45 minutters ekstra rejsetid på E20: To færdselsuheld skaber køer

Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
To færdselsuheld inden for kort afstand og tidsrum skaber lige nu kø på E20 i vestgående retning.

Lørdag formiddag fandt to separate biluheld sted på den fynske motorvej. Klokken 13.31 meldte Fyns Politi ud på Twitter, at der var ryddet op efter uheldet, men uheldenes efterdønninger mærkes stadig.

Vejdirektoratet melder derfor om tæt på E20 strækningen mellem Middelfart og Skallebølle i vestgående retning. Også den sideløbende landevej er trafikeret.

- Lige nu skal man regne med 30-45 minutters ekstra rejsetid. Vi forventer, at trafikken kommer til at køre normalt igen omkring klokken 16, oplyser Vejdirektoratet.

Uheldene skete 11.56 og 12.13, og omhandlede begge biler. Uheldene skete cirka 800 meter fra hinanden ved afkørsel 55 på E20. Ingen personer kom til skade, men to af bilerne kunne ikke køre fra stedet, hvilket førte til oprydningsarbejde og de trafikale problemer, der nu rammer bilisterne på motorvejen. Det forklarer Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Live: Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce