x
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Avisens sjette vinder blev hundeejeren Kirstine: Begavede familiens labrador med sele og legetøj

Heimdals ejer, Kirstine Pallesen fra Pederstrup, har købt sin hund en ny sele fra Lady og Vagabonden i Ringe. Privatfoto
Kirstine Pallesen fra Pederstrup vandt onsdag i avisens kampagne "Sæt pris på din by". Hun havde købt en sele til sin hund i samme hug, som hun hentede en anden præmie i forretningen.

Pederstrup/Fyn: Man kan roligt sige, at heldet har været med Kirstine Pallesen fra Pederstrup uden for Ringe de sidste par dage.

I hvert fald hvis vi snakker om held i virtuelle konkurrencer på sociale medier, som mange af os nok kan nikke genkendende til aldrig at have fået nogen særlig gevinst i.

Forleden deltog Kirstine Pallesen i en konkurrence på Lady og Vagabonden i Ringes facebookside. Her vandt hun et stykke legetøj til sin labrador Heimdal.

- Så jeg var inde at hente det, og så handlede jeg lidt samtidig med, forklarer Kirstine Pallesen, der endte med at putte en ny hundesele i indkøbskurven.

Det køb fortalte hun senere om i et opslag på Fyens Stiftstidendes lokale facebookside, hvor hun deltog i avisens kampagne under coronakrisen, "Sæt pris på din by". Og her blev hun igen trukket ud som vinderen af fire billetter til Odense Zoo.

Annonce

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.
  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på Fyens.dk eller på Facebook, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage frem til og med fredag 27. marts.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Handler kun lokalt

Kirstine Pallesen fortæller, at hun lægger stor vægt på at støtte nogle af de lokale butikker i Ringe og Årslev, og at hun kun gør sine indkøb i de to byer i øjeblikket.

- I sidste uge gik jeg for eksempel i Bog og Idé for at købe bøger og puslespil til mine børn i stedet for at bestille det på nettet, siger hun.

Dagene går for Kirstine Pallesen med at arbejde hjemmefra, da hun er ansat som lærer på Nordagerskolen i Ringe, samtidig med at hun sørger for, at hendes egne tre skolebørn får undervisning bag skærmen.

- Vi prøver at lave en fast hverdag. Vi starter faktisk med morgensang på DR hver morgen. Og så sørger for for at komme ud hver dag og enten gå, løbe eller cykle, siger Kirstine Pallesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Coronavirussen vil forandre dansk politik

I Danmark har vi – heldigvis – en politisk tradition for, at vi rykker sammen, når det gælder. Således kunne Folketinget på tværs af partiskel i et højt tempo og uden det sædvanlige politiske fnidder vedtage de nødvendige tiltag. Hvad enten det var omfattende og nødvendige tiltag på sundhedsområdet, forbud mod større forsamlinger eller en historisk stor økonomisk kompensation til ansatte og virksomheder, der er ramt af Coronaen. Også fagbevægelsen og arbejdsgiverne har med indgåelsen af en trepartsaftale, der spænder et sikkerhedsnet ud under rigtigt mange lønmodtagere og mange virksomheder vist, at de er parate til at tage ansvar i denne svære situation. Men det er ikke slut endnu, og der bliver brug for flere tiltag. Både for at håndtere sundhedssituationen, men også for at sikre, at de alt for mange virksomheder, der af den ene eller anden årsag ikke bliver hjulpet af de vedtagne hjælpepakker, kan få den fornødne hjælp. Når denne coronakrise er drevet over, er der behov for samarbejder på tværs af partiskel. Til den tid vil dansk politik være forandret. Vi vil stå med en kæmpe regning, som vi endnu ikke kender, og som skal samles op. Det kommer til at kræve politisk mod og vilje. Hvordan sikrer vi de rette politiske rammer, økonomisk vækst og dermed en fortsat høj beskæftigelse? Og hvordan får vi de mange tusinde mennesker, der i disse dage bliver afskediget eller sendt hjem, tilbage på arbejdsmarkedet? Der er mange spørgsmål, der kræver politisk handling og samarbejde i Folketinget. I den første tid af coronakrisen har Folketinget vist vilje til samarbejde, men hvor længe vil det vare ved? Vil vi se ydrefløjene grave sig ned, som vanen forskriver? Og hvad med regeringens parlamentariske grundlag – herunder ikke mindst Enhedslisten og SF – vil de have modet til også at træffe upopulære beslutninger? Der må gøres ofre i tiden efter, og det er ikke givet, at Arne får lov til at komme tidligere på pension, eller at vi kan afsætte ubegrænset med penge til klimaet, hvis pengene ikke er der. For mig at se er løsningen klar: Et tæt samarbejde mellem S-regeringen og Venstre om en omfattende plan, der skal få Danmark tilbage på sporet. En plan, der rækker mange år frem – også til efter næste folketingsvalg. De to partier har flertal tilsammen og har for mig at se en forpligtigelse til at træffe de nødvendige politiske beslutninger for at bringe Danmark sikkert videre. Coronavirussen har derfor forandret dansk politik her og nu men så sandelig også på lang sigt.

Annonce