Annonce
Kerteminde

Onsdagsklubben i Kerteminde aflyser nu alle møder til og med april

Onsdagsklubben, der holder til på Plejecenter Fjordly, har af hensyn til den verserende coronaviruspandemi besluttet at aflyse alle møder sæsonen ud. Medlemmerne mødes igen til september. Privatfoto

Kerteminde: Onsdagklubben, der låner festlokalet på Plejecenter Fjordly i Kerteminde, har siden begyndelsen af marts aflyst sine arrangementer på grund af coronavirus-pandemien. Og nu har bestyrelsen besluttet - i samråd med Fjordly, at det er nødvendigt også at aflyse resten af forårssæsonen - til og med april.

- Derefter holder Onsdagsklubben fri indtil september, hvor vi håber, at der er mulighed for at genoptage aktiviteterne, fortæller Onsdagsklubbens formand Søren Nørgaard Pedersen i en pressemeddelelse.

Onsdagklubben bruger Plejecenter Fjordly, fordi man her har gode adgangsforhold for ældre og gangbesværede, og så ligger centret midt i byen. Men da lokalet netop er tæt på selve plejecentret, føler man i Onsdagsklubben også et særligt ansvar over beboerne og følger derfor nøje de gældende regler.

Bestyrelsen glæder sig til at se medlemmerne, når man genoptager møderne i efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce