Annonce
Nordfyn

Online-banko med Ungnordfyn var en kæmpe succes: De unge vil have mere

Ungnordfyn afholder også andre online-arrangementer for kommunens unge med håb om at styrke fællesskabsfølelsen under coronanedlukningen. Foto: Morten Schneider Schlægelberger
Søndag inviterede Ungnordfyn unge i alderen 13-18 år til online-banko. Det har vist sig at være en kæmpe succes. De unge vil have mere, fortæller skolens leder, Morten Schneider Schlægelberger.

Nordfyn: Søndag inviterede Nordfyns Ungdomsskole deres elever til online-banko. Arrangementet blev holdt onsdag aften. Skolen havde regnet med at kunne samle 20 elever til deres online-arrangement, men få timer før tilmeldelsesfristen havde hele 40 unge tilmeldt sig.

- Det er jo fantastisk. Vi endte med at blive 45, og det gik megafedt. De unge har hygget sig og haft det sjovt. De har allerede sagt, de også vil være med næste gang, fortæller leder på Ungnordfyn, Morten Schneider Schlægelberger.

Sådan foregår online-banko

Unge i alderen 13-18 år har mulighed for at deltage via Nordfyns Ungdomsskoles Instagram- eller Facebook-gruppe Ung Nordfyn. Her sender de en privatbesked med navn og adresse. Det er gratis at tilmelde sig. På selve dagen kører skolens medarbejdere ud med banko-plader og snolder til hver enkelt deltager.

Arrangementet forløb dog ikke uden udfordringer. Det var meningen, at Morten Schneider Schlægelberger selv skulle kører rundt med præmier til de heldige vindere, mens arrangementet stod på. Det satte snevejret dog en stopper for.

- Det var simpelthen for glat, fortæller Morten Schneider Schlægelberger, der har udskudt premieoverrakkelsen til dagen derpå.

Der var både gavekort til McDonald's samt Gavekort Nordfyn på højkant.

Annonce

Elektroniske overvejelser

Morten Schneider Schlægelberger fortæller, det ikke er sidste gang, Ungnordfyn afholder banko online. Ligesom at skolen også afholder andre arrangmenter for de unge.


Næste gang overvejer vi, om vi bare skal sende elektroniske banko-plader ud til deltagerne, som de selv kan printe ud.

Morten Schneider Schlægelberger, leder på Ungnordfyn


- Næste gang overvejer vi, om vi bare skal sende elektroniske banko-plader ud til deltagerne, som de selv kan printe ud. Omvendt tilføjer det bare noget ekstra, at vi har mulighed for at for overrække dem det fysisk sammen med noget slik, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Brud på regler: Orifarm beklager støtte til Troels Lund men vil ikke fortælle, om andre politikere har fået penge

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Odense

Taskerøver væltede kvinde omkuld

Annonce