Annonce
Rejser

Onkel Reje og Sebastian Klein underholder på Feriemesse

Onkel Reje optræder til dette års messe. PR-foto: DR

Ferie-Fritid 2019 får besøg af to kendte karakterer fra DR's børnekanal Ramasjang. Oplev show med både Onkel Reje og Sebastian Klein eller deltag i børneområdets aktiviteter.

Annonce

Når Odense Congress Center åbner dørene til Ferie-Fritid 25. januar, kan fynboerne se frem til en weekend, hvor to af børnenes favoritter gæster messen.

Lørdag 26. januar klokken 13 er det Sebastian Klein, som optræder med et brag af et show. Her vil han vil blande alt det bedste fra cirkus, dans, komik og børne-tv.

Sebastian Klein er kendt fra et utal af børneprogrammer blandt andet på DR Ramasjang. Fælles for mange af hans programmer er, at børn lærer noget. Tit og ofte handler det om dyr, natur og mennesker, når Sebastian Klein med sin finurlighed undersøger ting og gør seerne klogere. Kombinerer man det med tv-værtens høje energi, skal det nok give god underholdning for børn i alle aldre.

Underholdning for børn

Oplev underholdning for børnefamilier på messen Ferie-Fritid 2019 i Odense fra 25.-27. januar.Sebastian Klein optræder lørdag 26. januar klokken 13 med et show, hvor han blander det bedste fra cirkus, dans, komik og børne-tv.

Onkel Reje optræder søndag 27. januar klokken 13 med et show, hvor han leverer velkendte sange og danse fra musikvideoerne på DR Ramasjang.

Derudover vil et børneområde for børn i alle aldre have åbent under hele messen, hvor spejdere fra spejdergruppen Polarstjernen i Odense står for aktiviteter. Når entréen er betalt, er underholdning og børneområde gratis.

Læs mere på www.ferie-fritid.dk.

Oplev show med Sebastian Klein. PR-foto: DR
Annonce

For hele børnefamilien

Ferie-Fritid messen byder også på et show søndag 27. januar klokken 13 med en anden Ramasjang-figur, nemlig Onkel Reje. Han vil levere et show fyldt med velkendte sange og danse, som børnene kender fra musikvideoerne på DR Ramasjang. Han vil optræde med sin rødmossede piberygende karakter og meget mere. Samtidig vil forældre og bedsteforældre også kunne smile ad Onkel Rejes røverhistorier, som både er platte og politiske ukorrekte.

Projektleder for Ferie-Fritid, Louise Jørgensen, ser frem til tre dage i Odense Congress Center, der byder på spændende udstillere, foredrag og show i børnehøjde.

- Jeg glæder mig til endnu engang at åbne dørene til Ferie-Fritid. Der plejer altid at være en rigtig god stemning blandt de besøgende, og når vi i år kan byde velkommen til både Sebastian Klein og Onkel Reje, kan det kun blive en succes. For mig er det vigtigt, at alle får gode og sjove oplevelser på Ferie-Fritid børn såvel som voksne, siger Louise Jørgensen.

Både fredag, lørdag og søndag er der mulighed for at gå rundt blandt de over 100 stande til Ferie-Fritid messen, der byder på alt inden for rejse, camping og ferieboliger. Foruden udstillerne vil der i hallerne også være andre sjove aktiviteter, konkurrencer og spændende foredrag. Derfor er der lagt op til nogle inspirerende og begivenhedsrige dage på Ferie-Fritid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce