Annonce
Kultur

One Direction-medlem undskylder joint-rygning

En video, hvor One Direction-medlemmerne Zayn Malik og Louis Tomlinson ryger en joint og gør grin med misbrug, blev for nylig offentliggjort af avisen Daily Mail

One Direction-sangeren Liam Payne forsøger at forklare episoden.

Annonce

Bandet One Direction har indtil videre forholdt sig tavst til en for nylig offentliggjort video, hvor to af bandets medlemmer ryger en joint.

Kun bandets talsmand har oplyst, at One Directions advokater i øjeblikket er ved at undersøge sagen.

Men nu bryder et af medlemmerne tavsheden på Twitter. Liam Payne, der ikke optræder i videoen, takker for opbakningen og beder fans om tilgivelse.

- Jeg elsker mine drenge, og måske er tingene gået lidt skævt. Det undskylder jeg for. Vi er kun i tyverne, og alle gør dumme ting i den alder, skriver Payne på Twitter.

- Vi skal alle blive voksne og gør det under ekstreme forhold. Det er ikke en undskyldning, men vi kommer alle til at falde igennem et eller andet tidspunkt, skriver sangeren.

En video, hvor One Direction-medlemmerne Zayn Malik og Louis Tomlinson ryger en joint og gør grin med misbrug, blev for nylig offentliggjort af avisen Daily Mail.

Det har blandt andet fået nogle One Direction-fans til at offentliggøre videoer, hvor de brænder billetter til bandets koncerter.

Newspaq

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sydfyn For abonnenter

Nyt signalsystem: Transportminister afviser at prioritere Svendborgbanen

Annonce