Annonce
Kultur

Ond dobbeltkoncert i Odense

Det odenseanske Onkel Ond Band kan let fylde Dexters scene. PR-foto
Annonce

Odense: Torsdag 2. juni klokken 20 er der dobbeltkoncert på Dexter med Kalaha og Onkel Ond band.

Det genrekrydsende band Kalaha udgav første del af deres ep-trilogi i februar. Titlen er "Quarquaba" og følger op på debutalbummet "Hahaha" fra 2014.

Bandet består af de etablerede musikere Emil de Waal og Niclas Knudsen samt de to etablerede elektroniske musikere Spejderrobot og Rumpistol. De har sammen ladet sig inspirere af traditionel musik fra både Afrika og Kina samt retrofuturistiske bevægelser inden for elektronisk musik og jazz.

Kalaha får selskab af det lokale Onkel Ond Band, der kalder sig selv et vanvidsorkester, der ikke lader sig sætte i bås. Musikken er kraftigt inspireret af både vestafrikansk pop og det hippeste nye rock og er fremført med humor og seriøsitet på samme tid.

Orkesteret vender og drejer sig om guitaristen og komponisten, Buster Jensen, der har skrevet sange som "Tordnende fuld måge råber: Køge", "Nice i Afrika" og "Fritz Headbanger".

Orkesteret har været vidt omkring siden dets opstart i 2014. Det har givet koncerter til Karrusel, på CPH Jazzfestival og på H.C. Andersen- festivalen i Odense, hvor Onkel Ond Band fik en Klods Hans-nominering.

Bandet blev også nominering til i Odense Live Talent-prisen 2015.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce