Annonce
Viborg HK

Ombejlet landsholdspiller forlænger sin kontrakt: - Hun er en komplet spiller

Kristina Jørgensen forlænger sin aftale med Viborg HK frem til sommeren 2022. Arkivfoto: Morten Pedersen
Der har øjensynligt været interesse fra flere andre klubber, men Kristina Jørgensen bliver i Viborg HK frem til sommeren 2022.
Annonce

Viborg: Der er gode nyheder - og så er der rigtig gode nyheder.

Fredag aften kunne Viborg HK byde ind med en af den slags nyheder, som formentlig for de rigtig brede smil til at brede sig på alle med grønne hjerter.

Det er nemlig lykkedes Viborg HK at forlænge aftalen med profilen Kristina Jørgensen frem til sommeren 2022, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Der er flere grunde til, jeg forlænger med Viborg HK. Jeg føler, at jeg har udviklet mig de sidste to år og kan fortsætte min udvikling i klubben da alt omkring holdet fungerer. Det er lige fra den fysiske træning, til fysioterapi og træningsmiljø. Der er ikke noget at klage over, og jeg føler, jeg kan udvikle mig yderligere og hjælpe med til, at Viborg HK bliver en topklub igen. De ambitioner mærker jeg også fra klubbens side, og jeg glæder mig til fortsat at være en del af det arbejde der ligger i at komme til tops, fortæller Kristina Jørgensen i en pressemeddelelse.

Jakob Vestergaard glæder sig over, at det er lykkedes at forlænge aftalen med Kristina Jørgensen. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Annonce

Vigtig for missionen

Den 21-årige bagspiller har været et af de helt hotte emner i håndbold-Danmark i de seneste uger.

Hendes flotte udvikling hos Viborg HK og på landsholdet har nemlig betydet, at flere andre klubber angiveligt har haft hende på radaren.

- Kristina Jørgensen er fremtidens spiller og har allerede nu stor betydning for Viborg HK og det danske landshold. Den betydning vil kun blive større jo mere erfaring hun tillægger sig, og derfor er det også vigtigt for os som klub at bevare hende i truppen. Vi vil til tops i dansk og international håndbold, og skal vi det, er det nødvendigt at have en spiller som Kristina i truppen, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Spillemæssigt har Kristina Jørgensen i denne sæson været det helt store trækdyr blandt markspillerne, hvor hun har været en ledestjerne både offensivt og defensivt.

Og cheftræner Jakob Vestergaard ser da også meget frem til at fortsætte med Kristina Jørgensen som en vigtig spiller på holdet.

- Kris er en hamrendedygtig håndboldspiller, som har nogle lederkvaliteter, som vi tror, vi kan bygge holdet op omkring. Hun er en komplet spiller, der spiller begge veje.

- Hun har en fantastisk træningsmoral og vindermentalitet som kan trække holdet i en positiv retning. Det er der ikke så mange spillere, der kan - særligt ikke i den alder, Kristina har. Hun er om nogen en vinder, der vil vinde i alt. Om det er sten-saks-papir, fodbold under opvarmning eller en håndboldkamp, så går Jørgensen all-in. Derfor er det også med stor tilfredshed, at vi har forlænget aftalen med hende, siger cheftræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce